Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Em penso que aquesta serà una de les últimes receptes de cremes calentes que publicaré aquesta temporada. Tenim l'estiu a tocar i ja tenim ganes de sopes i cremes fredes, gaspatxos, salmorejos i amanides.
Aquesta recepta va ser pensada així, en un pim pam. Mires els espinacs frescos, mires els carabassons i dius, vinga! A per una crema! I com el procediment és molt senzill...endavant!
INGREDIENTS:
PREPARACIÓ:
1. Tallem la ceba en sis parts i la posem dins del got. Afegim l'oli i ho trossegem 4 segons/Vel.5. A continuació comencem a sofregir 8min/120º/Vel.05
2. Tot seguit incorporem la patata tallada a trossets, el carabassó tallat a rodanxes i els 200g d'espinacs (sembla que no hi cap, però sí). Ho sofregim uns minuts més: 5min/120º/Vel.1,5.
3. A continuació afegim la culleradeta del concentrat, un polsim de sal, un polsim de pebre i l'aigua. Ho fem coure durant 25minuts/100º/Vel.1.
4. Quan ha acabat la cocció incorporem la nata líquida de cuinar i ho triturem 1min/Vel.progressiva 5-10.
5. Ho presentem ben bonic i ho decorem amb un grapadet de barreja de llavors ecològica.
Queda una crema molt suau, molt fina i molt saborosa. El vostre cos us ho agraïrà, ja veureu!
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta