advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Olga Casanova Martinez

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Comprar Thermomix®

PANETS DE VIENA

11 May 2021
11 May 2021


Avui us presento uns panets de viena, recepta d'un dels llibres de Thermomix®  amb el que més he après, Panadería y Bollería I.


Vaig fer la meitat de la recepta (6 panets) i vaig seguir fil per randa la recepta. El resultat és millorable pel que fa al format. Com no tinc marcador de panets ho vaig voler fer amb els plecs de la massa. 


INGREDIENTS (6 panets):




  • 11o g de llet sencera a temperatura ambient

  • 1 cda de sucre

  • 15g de llevat fresc

  • 1 ou M

  • 225g de farina de força

  • 1 cdta de sal

  • 30g de mantega a temperatura ambient, en daus


PREPARACIÓ:


1. Posem dins del got la llet, el sucre i el llevat. Ho portem a temperatura tèbia mentrestant es remena, 1minut/37º/Vel.2


2. Afegim els ous i ho barregem 6 segons/Vel.3


3. Incorporem la farina i la sal i ho amassem 3minuts, sense el cubilet. Durant el primer minut de l'amassat anem incorporant els daus de mantega. Mentrestant amassa preparem un bol: l'untem amb una mica d'oli i l'empolvorem amb farina. Una vegada ha finalitzat l'amassat aboquem la massa sobre el pedrís prèviament enfarinat i formem una bola suaument; la desem al bol i el cobrim amb film transparent. Ho deixem reposar fins que la massa dobla el seu volum (uns 30-40 min, depenent de la temperatura ambient).


4. Aboquem la massa al pedrís enfarinat i suaument (sense apretar la massa) formem un cilindre. El tallem en 6 porcions, les aplanem amb la mà i ho tanquem fent plecs cap al centre (ho apretem amb els dits). Si teniu marcador de panets de viena, és suficient amb formar boles. Les cobrim amb un drap i les deixem reposar fins que doblen el seu volum.


5. Escalfem el forn a 180º.


6. Col·Loquem els panets sobre la llanda de forn folrada amb paper de forn o amb una làmina especial i els pinzellem amb una mica de llet.


7. Els enfornem durant 13-15 minuts. Una vegada finalitzada la cocció, els deixem refredar sobre una reixeta. Jo els vaig empolvorar una mica amb farina a l'hora de fer la foto.


Què us ha semblat? Oi que són interessants? A l'hora d'esmorzar, berenar de grans i petits...que millor que uns panets fets a casa per nosaltres mateixes! Amb el Thermomix® , tot és possible! És una ajuda immillorable a casa nostra! 

Solicita demostración