Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Fa uns dies vaig voler participar en un repte per al que havíem d'aportar una recepta inspirada en un còmic. De seguida em vaig anar a la sopa de ceba de Doña Jaimita, mare de Zipi i Zape. Pensant, pensant vaig avançar a una crema de ceba. Vaig veure per les xarxes que el Marc Ribas havia fet una amb ceba escalivada i mira...també vaig agafar aquesta idea. Vaig aprofitar que tenia el forn encés per fer un bundt i quan vaig acabar vaig posar-hi les cebes. El resultat va ser un plat que no és res de l'altre món, molt senzill i ben bo, així que...vinga, us explico!
INGREDIENTS:
PREPARACIÓ:
1. Escalivem les cebes al forn o al foc i les tallem en quatre parts.
2. Posem la ceba tallada al TM6 i afegim l'oli. Sofregim durant 5minuts/120º/Vel. 1
3. A continuació incorporem la patata tallada a trossos i sofregim una mica més, 5minuts/120º/Vel.1
4. Ara toca afegir l'aigua i el concentrat de pollastre (ho podeu substituir per brou de pollastre), el polsim de pebre i bolets. Ho fem coure durant 20minuts/100º/Vel.1
5. Una vegada ha finalitzat la cocció incorporem la nata i rectifiquem de sal. Ho triturem durant 1min./Velocitat progressiva 5-10
Ho presentem en un plat ben bonic i ho decorem amb pebre mòlt, un rajolí d'oli i ceba fregida. Ara ja només ens queda xalar de valent!
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta