Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Tenia ganes de provar una sopa diferent i vaig anar a la meva biblioteca de cuina. De seguida vaig trobar el que buscava...un llibret de dimensions reduïdes amb 200 receptes de sopes. Quan vaig arribar a la pàgina 26 no vaig continuar...tenia bròcoli i cebes, per tant, recepta triada. He adaptat una mica les quantitats al meu gust. Encara que us pugui sembla estrany el bròcoli és molt bo tant en cremes com en sopes! Almenys, a mi, m'agrada molt.
És molt fàcil adaptar receptes que ens agraden al nostre Thermomix® !
INGREDIENTS:
PREPARACIÓ:
Posem dins del got la ceba i l'oli. Ho trossegem 3 segons/Vel.5 i a continuació ho sofregim 5minuts/120º/Vel.1.
Incorporem el bròcoli tallat petit (en branquetes) i continuem sofregint 3mint/120º/Vel.1.
Finalitzat el sofregit afegim l'ametlla mòlta, un polsim de sal, el brou i el pebre mòlt. Ho fem coure uns 20minuts/100º/Vel.1.
Una vegada finalitzada la cocció incorporem la llet i ho triturem 1min./Vel.progressiva 5-10.
En el moment de presentar la sopa hi posem una cullerada de iogurt (opcional) i l'ametlla laminada per sobre.
Us la recomano...és molt suau i molt fina!
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta