CREMA DE MANTEGA AMB Thermomix®

#Postres y dulces 22 marzo 2021


Avui us porto  la crema de mantega per a farcir i com a cobertura de la mona de Pasqua


Aquesta recepta es pot fer amb qualsevol Thermomix® , TM6, TM5, TM31. 


Ingredients:



  • 120 g de sucre

  • 350 g de mantega  (a temperatura ambient) a trossos

  • 120 g de llet

  • colorant alimentari (opcional)

  • cacau pur en pols (opcional)


Preparació:



  1. Poseu el sucre al vas i polvoritzi 20 seg / vel 10.

  2. Poseu la papallona a les ganivetes. Afegiu la mantega i la llet i bateu 3 minuts / vel 3.

  3. Si es vol donar color, afegir una punta de ganivet de colorant triat i  bateu a vel 3 fins que quedi homogeneïtzat.

  4. si es vol donar aquest toc de puntets de xocolata , amb un pela pastanagues feu encenalls d'una rajola de xocolata, les afegiu al vas i barregeu a vel 3 uns segons.

  5. Si es vol fer mantega de xocolata, en el pas 2 afegiu cacau pur en pols al gust.

  6. Utilitzeu a la vostra conveniència per a farcir i cobri el pa de pessic i per adornar posar en una mànega pastissera aquí amb el broquet que hagueu triat.


Per qualsevol dubte posa't en contacte!!!! aquí