CREMA DE MANTEGA AMB Thermomix®
#Postres y dulces 22 marzo 2021
Avui us porto la crema de mantega per a farcir i com a cobertura de la mona de Pasqua
Aquesta recepta es pot fer amb qualsevol Thermomix® , TM6, TM5, TM31.
Ingredients:
- 120 g de sucre
- 350 g de mantega (a temperatura ambient) a trossos
- 120 g de llet
- colorant alimentari (opcional)
- cacau pur en pols (opcional)
Preparació:
- Poseu el sucre al vas i polvoritzi 20 seg / vel 10.
- Poseu la papallona a les ganivetes. Afegiu la mantega i la llet i bateu 3 minuts / vel 3.
- Si es vol donar color, afegir una punta de ganivet de colorant triat i bateu a vel 3 fins que quedi homogeneïtzat.
- si es vol donar aquest toc de puntets de xocolata , amb un pela pastanagues feu encenalls d'una rajola de xocolata, les afegiu al vas i barregeu a vel 3 uns segons.
- Si es vol fer mantega de xocolata, en el pas 2 afegiu cacau pur en pols al gust.
- Utilitzeu a la vostra conveniència per a farcir i cobri el pa de pessic i per adornar posar en una mànega pastissera aquí amb el broquet que hagueu triat.
Per qualsevol dubte posa't en contacte!!!! aquí