Thermomix® Tarragona

Maria Teresa Salat Brúnel

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 11 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 11 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Crema de St Josep

19 March 2022

Tiempo de preparación 00:30:00 mins

Ración para 6 personas

19 March 2022
Categoría:

Avui es St Josep i la tradició ens porta a celebrar-ho amb aquest postre típic de Catalunya. 


He fet  una versió diferent afegint més espècies a la llet. Per a millorar el resultat infusionar la llet el dia abans i deixar tota la nit amb les pells i especies. Si no hi penses o no has tingut temps pots infusionar nomes una hora, però  afegint un extra de greix, que en aquest cas seria substituir 200 g de llet per nata.

Ingredientes

  • 800 g de llet sencera
  • 200 g de nata
  • 10 rovells d'ou
  • 300 g de sucre (200 g per a la crema i 100 g per cremar)
  • 40 g de midó o maizena
  • 1 pessic de sal
  • tires de pell de llimona (només la part groga)
  • tires de pell de taronja (només la part taronja)
  • 1 pal de canyella
  • 2 estrelles d'anís (opcional)
  • 1 llavor de cardamom (opcional)

Pasos de la receta

1 Paso

 Aboqueu al got la llet, la nata, la pell de llimona , de taronja i la canyella, les estrelles d’anís i el cardamom, per la TM6 programeu funció bullidor a 85º , per TM5 i TM31 8min/80º/vel 2. Deixeu refredar mínim una hora.

2 Paso

Col · loqueu la papallona a les ganivetes, afegiu els rovells, 200 g de sucre, la sal, bateu 3min/vel 4 .

3 Paso

Afegiu la maicena, la llet infusionada colada. Barregeu 15 seg/vel 3.5. Programeu 11 min/90°C/vel 2.

4 Paso

Comproveu si teniu escuma. Si és així, programeu 2 min/90°C/vel 2. Si no teniu escuma, remeneu sense programar temperatura, 2 min/vel 2.

5 Paso

Aboqueu en 6 cassoletes de fang i deixeu temperar durant almenys 20 minuts. Refredar a la nevera.

6 Paso

Abans de servir empolvoreu amb 100 g de sucre i cremeu amb un bufador o un cremador especial . Servir

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

Exportar receta
Solicita demostración
19 March 2022