PANETTONE FARCIT de CAPUCCINO DE TORRÓ

#Postres y dulces 08 diciembre 2020


El Panettone,, és una mena de pa dolç, amb una molla molt flonja i airejada  original de la Llombardia, que es menja per Nadal i Cap d'Any, en els darrers anys s'ha estès internacionalment a molts llocs, com ara Catalunya, on és cada cop més popular. Us proposo una manera diferent de menjar-se'l farcit de capuccino de torró. Molt fàcil amb el Thermomix® !!!!!!!!   Mmmmmmm, espero que us agradi!!!!! 


Ingredients :


Licor de taronja o suc de taronja


Per la trufa



  • 200 gr de nata de min 35% m.g.

  • 80 gr de xocolata entre 50-70% de cacau

  • 20 gr de sucre


Pel cafè:



  • 200 gr de nata

  • 2 culleradetes de cafè soluble

  • 20 gr de sucre


Pel torró:



  • 50gr pasta o torró de Xixona

  • 200gr de nata


Preparació:



  1. Poseu en el vas la nata i el sucre i programem 4 min / 90 ° C / vel 1.

  2. Afegiu la xocolata i barregeu 30 segons / vel 3. Traieu la crema a un recipient, deixeu refredar i reservi a la nevera un mínim de 8 hores.

  3. En una tassa calentar uns 50 gr de nata i dissolgueu el cafè soluble una vegada dissolt afegir a la resta de nata i  deixeu refredar. 

  4. Talleu el panettone a dos centímetres de la base  sense treure el paper  i buideu deixant uns 2cm de paret , poseu al gor la molla i trossejar 5 seg. a vel 5 . retirar a un bol i mullar al gust amb licor de taronja o suc de taronjar , reservar.

  5. Poseu el torró al got de la Thermomix® i tritureu 10 seg a vel5, col·loqueu  la papallona a les ganivetes. i afegiu la nata muntar a vel 3, ompliu amb aquesta preparació el panettone, poseu una capa de la molla reservada.

  6. Sense rentar el got afegir la nata amb el cafè i amb la papallona posada muntar la nata a vel 3,  ompliu amb aquesta preparació la segona capa, poseu una capa de la molla reservada..

  7. Sense rentar el got poseu la crema de trufa i muntar a vel 3 (aturi immediatament quan estigui muntada però cremosa, prestant atenció per evitar batre en excés),  ompliu amb aquesta preparació la tercera capa, Tapeu amb la base que havíem tallat anteriorment. Reservar a la nevera


Per qualsevol consulta o  demostració clica aquí