advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Maria Teresa Salat Brúnel

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 14 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 14 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Comprar Thermomix®

Suquet de peix

02 December 2023

icon-clock Tiempo de preparación 00:40:00 mins

icon-persons Ración para 4 personas

02 December 2023
Categoría:


El suquet de peix és un plat típic dels pescadors de la costa catalana i valenciana, un guisat mariner que sempre senta bé. A l'origen, es tractava d'una recepta per aprofitar el peix malmès més difícil de vendre, al qual es donava sortida alimentant la tripulació dels vaixells de pesca. Plat de peix fàcil i ràpid. Espero que us agradi

icon-list

Ingredientes

  • Picada: rama de julivert (només les fulles), 1 gra d'all, 1 llesca de pa a daus, culleradeta de polpa de pebrot xoricer, 1 cullaradeta de pebre vermell dolç de la Vera
  • 30 g d'ametlles torrades 30 g d'avellanes torrades
  • Fumet: 250 g de gambes vermelles, 500 g d'aigua
  • Sofregit: 1 escalunya, 1 gra d'all
  • Recipient Varoma: 4 rodanxes de lluç, 4 rodanxes de rap, 20 cloïses, 20 musclos, 4 gambons
  • Cistell: 3 patates a trossos
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Poseu al got l'all, 20 gr d'oli i els daus de pa . Sofregir 5'/ 120º/ vel 1

2 Paso

Incorporar la resta d'ingredients de la picada, 30 g d'ametlles torrades 30 g d'avellanes torrades al got i tritureu programant 30seg/vel progressiva 5-10. Reserveu.

3 Paso

Poseu al got els caps i les closques de les gambes (reserveu els cossos) amb l'aigua i programeu 5 min/ 100º vel 4 . Coleu el fumet per un colador fi i reserveu. Renteu bé el got i la tapa.

4 Paso

Poseu al got l’ escalunya, l'all, el pebrot l'oli i trossegeu programant 4 seg./vel. 5. 

5 Paso

Sofregir 10 min/Varoma/vel. cullera

6 Paso

Afegiu els cossos reservats de les gambes i tritureu 10 seg./vel. 5-10 





7 Paso

Afegiu el fumet i la picada (reserveu una part per afegir al final per a presentar), el cistell amb les patates trossejades esclatades. Tapar sense el cubilet.





8 Paso

Situeu el recipient Varoma a la seva posició introduir els musclos i les cloïses, a la safata del varoma el lluç, el rap i les gambes.


Programeu 15 min/varoma/vel. 2

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración
02 December 2023
icon-print-2