DEMOSTRACIÓ Thermomix® TM-6 PANETS D'OLI

#Masas, panes y repostería 26 marzo 2019

Panets d’oli amb sessam, orenga i llavors de rosella, recent sortits del forn. És una recepta molt senzilla amb el nou Thermomix® TM-6


Barrejar aigua amb llevat fresc, farina, una mica de sal i un bon raig d’oli. Barregem, amassen. Deixem reposar i enfornem 20 minuts, a una temperatura  de forn de 200º.


Podem fer la recepta tal qual ve explicada a la plataforma o doblar la quantitat d'ingredients. En el primer cas surten 4 panets i en el segon 8. El temps de forn depen de la mida que fem els panets si per la quantitat que diu en fem 4 tenen una mida que requereix uns 20 minuts de forn. 


En aquest cas ho hem fet amb el nou model de Thermomix® Tm-6. Acaba de sortir fa una setmana. És molt fàcil fer qualsevol recepta. Tenim accés directe a la pantalla del nostre Thermomix® a qualsevol de les 40.000 receptes que formen part de la plataforma www.cookidoo.es. 


En aquest cas l’aventatge de portar el nostre panet a taula és que podem triar cadascun dels nostres ingredients per fer un producte de màxima qualitat. 


Hem triat farina d’espelta biològica, sal sense refinar, i a mes pot ser sal de l’himalaia que ens aporta més minerals, l’oli és ecològic d’oliva arbequina premsat en fred i l’aigua és de manantial sense ser clorada. El llevat pot ser llevat mare o llevat fresc. 


Segons la tria dels nostres ingredients bàsics podem obtenir un aliment excelent o no tant excelent. 


Aquesta recepta forma part de la demostració que fem per mostrar les funcions que realitza el nou model de Thermomix® Tm-6.


Si voleu veure sense compromís una demostració, em podeu enviar un missatge.


 CLICA AQUÍ: