DETOX PER PRIMAVERA

#Bebidas 03 junio 2016

DETOX PER PRIMAVERAUna dieta Detox és una dieta depurativa, on a més de fer una neteja de les nostres cel.lules, eliminar greix i perdre pes, fem un canvi general a nivell de tot el cos. Amb ella aconseguim tenir més energia i vitalitat. Hi ha molts plans detox, en la majoria predomina el fet de pendre només líquid de forma majoritària. Ens ajuda a reequilibrar-nos, buscant compensar els mas hàbits alimentaris que acumulem en una determinada època. Res millor, que fer-ho a partir de sucs naturals recent fets. D’aquesta forma no es perdran nutrients.La primavera és una bona època de depuració. Ja a les portes de l’estiu en aquest mes de juny,  no volia retardar més dies sense aportar un nou batut, carregat de fruits vermells antioxidants. Senzill i saludable, el podem endolcir de forma opcional amb mel. Jo afegiria que més que mai és important que els ingredients siguin ecològics.INGREDIENTS:•1 aranja vermella (pelada sense la part blanca i sense llavors)•1 poma petita (tipus Pink Lady) sense llavors (uns 100 gr aproximadament), a trossos.•180 g de gerds frescos.•1 o 2 cullerades de mel (opcional)•450 g d’aigua•6 - 8 glaçons de gel•1 o 2 branquetes de menta fresca (opcional). -Preparació  
  1. Posar dins el got, l’aranja, la poma, els gerds i la mel. Triturar 1 minut, 30 segons/ Vel  progressiva del 5 al 10. Baixar els ingredients, amb l’espàtula, cap al fons del got.
  2. Afegir l’aigua i barrejar 10 segons / Vel. 3. Servir immediatament amb el gel i la menta fresca.
 Suggeriments: podem substituir els gerds, per un altre tipus de fruits vermells (nabius, móres, maduixes...)Aprofitem aquesta recepta per presentar-vos la nova col•lecció de receptes Detox, que tenim a la plataforma digital Si encara no esteu inscrits, us ajudem a fer-ho. Cada mes apareixen col•lecions noves, amb temàtiques molt concretes.La recepta que avui us hem presentat en forma part.DETOX PER PRIMAVERADETOX PER PRIMAVERA