FIDEUS ORIENTALS D'ARRÒS AMB VERDURES

#Pastas y arroces 10 julio 2014

 FIDEUS ORIENTALS D'ARRÒS AMB VERDURESINGREDIENTS: -Salsa de verdures • 2 grans d'all aixafats • 30 gr. d'oli d'oliva verge extra •200 gr. de carabassó amb pell tallat a bastonets d'uns 5 cm •1 penca d'àpid (50 gr.) tallat a rodanxes •40 gr. de ceba tallada a grills •200 gr. de bolets frescos de temporada tallat a làmines ( poden ser gírgoles o Shitakes) •50 gr. de porro tallat a rodanxes •1 pessic de sal •30 gr. de salsa de soja. -Cocció dels fideus •1 litre d'aigua •1 cullerada de sal grossa •100 gr. de fideus d'arròs •100/150 gr. de germinats o de brots de soja -Preparació de les verdures Dins el got es posen els alls, l'oli, totes les verdures tallades i la sal. Es programen 12 minuts/ Varoma/ Gir a l'esquerra/ Velocitat cullera. Afegirem la salsa de soja, reservarem en un bol i deixarem reposar. -Cocció dels fideus Sense rentar el got, hi posarem l'aigua i la sal grossa. Programarem 10 minuts/Varoma/ Vel 1, perquè l'aigua bulli. Quan l'aigua bulli, afegirem els fideus d'arròs i deixarem reposar 3 minuts. A continuació colarem els fideus amb l'ajut del cistellet i deixarem que s'escorrin bé. Acontinuació servirem molt calent amb els brots de soja o els germinats per sobre. -Opcional. Podem saltar la pasta amb les verdures i la soja en una paella a foc viu durant uns minuts. Un altre suggeriment és que podem afegir una mica de gengibre ratllat.