Thermomix® Tarragona

Montserrat Joan Papasseit

El que més m'agrada de Thermomix® és que et permet triar cadascun dels passos per realitzar una alimentació sana i equilibrada. D'una forma ràpida, cómoda i simple et permet fer un menú complert per a tota la família en molt poc temps. Si vols descobrir amb mi totes les funcions de Thermomix® , t'ofereixo participar en la degustació culinària que et premetrà experimentar el plaer de cuinar. Ofereixo tallers i classes.
El que més m'agrada de Thermomix® és que et permet triar cadascun dels passos per realitzar una alimentació sana i equilibrada. D'una forma ràpida, cómoda i simple et permet fer un menú complert per a tota la família en molt poc temps. Si vols descobrir amb mi totes les funcions de Thermomix® , t'ofereixo participar en la degustació culinària que et premetrà experimentar el plaer de cuinar. Ofereixo tallers i classes.

PANETS FARCITS PER PICNIC

27 August 2014
27 August 2014
He decidit preparar aquesta recepta perquè demà volíem aprofitar els últims dies que ens queden de vacances, per fer una escapada a la muntanya. Aquest cop hem triat el Pirineu. Va molt bé endur-te alguna cosa a la motxilla, ja que molt sovint a la muntanya t’engresques caminant i cal reposar forces. Aquests panets venen molt de gust i fan de carmanyola perquè emboliquen el farcit i permet transportar-los amb facilitat. Ocupen poc espai i es poden farcir del que més agradi.INGREDIENTS per la massa:
  • 250 gr. de llet de civada
  • 50 gr. de mantega
  • 50 gr. de sirope d’arròs
  • 25 gr. de llevat fresc
  • 400 gr. de farina  d’espelta
  • 100 gr. de farina  de sègol integral
  • 1 culleradeta de sal
INGREDIENTS pel farcit
  • 100 gr. de formatge emmental
  • 50 gr. de sobrassada
  • 100 gr. de  codonyat
INGREDIENTS per la decoració
  • 1 ou batut
  • sèsam
  • ametlla laminada
-PREPARACIÓ
  • Massa:
1. Posem dins el got la llet vegetal, la mantega, el sirope d’arròs i programem 1 minut, 37ºC, vel 2.2. Afegim el llevat esmicolat i barregem 10 segons/ vel. 33. Incorporem la farina i la sal i barregem 10 segons /vel 4 i seguidament pastem 3 minuts, got tancat/ velocitat espiga. Dividim la massa en porcions de 40 gr. Surten 31 panets. Cada trocet de massa li donem forma de bola i els guardem en una safata coberta amb un drap.* Farcits:4. Sense rentar el got posem el formatge i el trossegem 6 segons/ vel 7. Retirem del got i reservem a banda.5. Folrem una safata de parets altes amb paper i embadurnem la superfície, amb una mica de mantega.6. Cada bola de pasta reservada,  l’aplanem amb un corró i fem  un cercle d’uns 10 cm. , col•loquem en el centre una culleradeta de farcit i tanquem la pasta fent plecs posant-los a la part de sota del panet.En aquest cas he triat tres farcits que els he combinat i he format 4 tipus diferents de panets: formatge , sobrassada, formatge amb sobrassada i formatge amb codonyat. Hem anat col•locant les boles de massa farcides amb els plecs contra la safata i organitzant fileres per cadascun dels farcits. He fet una filera per cadascun dels 4 gustos i cada filera tenia 7 panets. Me n’han sobrat tres que els he farcit de xocolata negra, amb llet i blanca. Aquests per sobre li he posat fideuets de xocolata per diferenciar-los dels salats. També els he fornejat a banda perquè no em cabien a la safata.7. A continuació cal deixar reposar els panets ja formats i farcits, tapats amb un drap fins que doblin la seva mida. (30, 40 minuts en funció de la temperatura ambient).8. Preescalfar el forn a 180ºC9. Pintar els panets amb l’ou batut amb un pinzellet amb compte perquè no s’abaixin.10. Decorar els panets amb ametlla laminada i amb sèsam.
Solicita demostración