Suc multivitamínic

#Bebidas 14 marzo 2014

Suc multivitamínicM'agraden molt els sucs de fruita. Fa anys, sovint m'encatava anar a un establiment de Barcelona perquè era l'únic lloc que feien sucs amb fruita natural. Quan no tenia Thermomix® , a casa intentava replicar la combinació que havia pres i tenia una feinada i una gran frustració perquè no quedaven iguals. Ara amb un obrir i tancar d'ulls ho puc fer ràpid i fàcil amb la Thermomix® .Aquesta és una de les receptes que més faig, perquè a més de fruites, porta pastanaga i la sinergia entre fruites i pastanaga ens aporta una gran quantitat de vitamines sobretot de provitamina A. És molt senzilla de fer i en surten tres gots grans que junts equivalen a un litre de suc per a tota la família.•INGREDIENTS:-1 pastanaga, tallada en 4 - trossos-1 poma amb pell, neta tallada a quarts i sense el cor.-1 llimona sense pell i sense la part blanca-1 taronja sense pell i sense la part blanca- 70 g. de sucre integral-500 g. d'aigua mineral freda •PREPARACIÓ.
  • 1. Posar dins el got els trossos de pastanaga, taronja, poma i llimona prèviament trossejats, afegir el sucre. Triturar 1 minut/ vel. 10.
  • 2. Afegir l'aigua pel broc sense treure la tapa i barrejar:  4 segons/ vel 4. Servir immediatament  i prendre-ho ràpidament per tal d'aprofitar al màxim les vitamines que ens aporta aquest fantàstic suc.