Home › Delegación Tarragona › Olga Casanova Martinez › Aperitivos, entrantes y tapas › BRANDADA DE BACALLÀ
Olga Casanova Martinez
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
¿Quieres que te llame Olga Casanova Martinez?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Olga Casanova Martinez por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
BRANDADA DE BACALLÀ
14 May 2020Aquesta recepta és del llibre Imprescindible Thmx31. De totes les receptes de brandada que he provat és la que més m'agrada. Ara l'he adaptat al TM6, ja que hem de tenir en compte que les temperatures són molt diferents d'una màquina a l'altra.
INGREDIENTS (6 racions):
- 2 alls
- 100g d’oli d’oliva verge extra
- 100g d’oli de gira-sol
- 400g de bacallà dessalat a tires o trossets petits (sense pell ni espines)
- 70g de llet
- 1 polsim de pebre blanc
PREPARACIÓ:
- Posem els alls dins el got i trossegem 5 seg/Vel.7. Amb l’espàtula baixem els alls picats fins al fons del got.
- Incorporem els olis i sofregim 4 minuts/120º/Vel.cullera (TM5 i TM6) o 6minuts/Varoma/Velocitat cullera (TM31).
- Retirem a una gerra resistent a les altes temperatures. Reservem.
- Sense rentar el got posem el bacallà, la llet i el pebre. Ho fem coure 4 minuts/120º/Vel.cullera (TM5 i TM6) o 6minuts/Varoma/Velocitat cullera (TM31). Quan acabi, retirem el got i ho deixem refredar uns 10 minuts.
- Posem el got dins la màquina i ho triturem 30segons/Vel. 5-10. Amb l’espàtula, baixem el bacallà fins el fons del got.
- Amb el cubilet posat, emulsionem la brandada. Programem Velocitat 5 sense programar temps. Aboquem molt a poc a poc sobre la tapa l’oli reservat.
- Retirem a un bol i reservem a la nevera.
*Si la voleu per farcir o per fer uns canelons us ha de quedar més espessa, després de la cocció retireu l'excés de líquid que hagi quedat.