Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Aquesta és una de les últimes receptes publicades a Cookidoo que he provat i que us recomano. M'ha agradat moltíssim!
El secret, com en altres receptes, és la tria d'ingredients. Utilitzeu unes bones ametlles i unes bones olives farcides i no és el mateix que fer-ho amb qualsevol. Ah! I les torrades que trieu per acompanyar-lo també són importants! Com no!
INGREDIENTS:
PREPARACIÓ: Poseu tots els ingredients dins del got i tritureu 30 segons/Vel.7. Baixeu la pasta al fons del got amb l'ajuda de l'espàtula i torneu a triturar 30segons/Vel. 5.
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta