advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Maria Teresa Salat Brúnel

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 14 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 14 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Comprar Thermomix®

Coca de Sant Joan Thermomix®

19 June 2023

icon-clock Tiempo de preparación 01:30:00 mins

icon-persons Ración para 15 personas

19 June 2023

S'apropa la revetlla, sorpren als amics amb la coca feta a casa.


La coca és un símbol de tradició a la gastronomia catalana. El nom prové de la paraula holandesa koken l'època de l'Imperi Carolingi.


Neix gràcies a l'aprofitament de la massa de pa que no havia lleudat bé. En lloc de rebutjar-la, les mestresses de casa la coïen com un pa pla, recobrint-la de sucre i servint-la a les postres.


El Gremi de Pastisseria de Barcelona defensa que aquesta tradició obeeix a ritus solars pagans que s'han conservat durant segles, una nit on el sol és l'amfitrió.


Bona revetlla !!!!!!


Espero que us agradi


Altres opcions: Amb crema de mascarpone



Amb xocolata



icon-list

Ingredientes

  • Massa mare: 20 gr de mel
  • 100 de llet tèbia
  • 125 de farina de força
  • 15 gr de llevat fresc
  • Ingredients: 400 gr de farina de força
  • 100 gr de sucre
  • 1 pell de llimona i taronja
  • 30 gr Llevat fresc
  • 1 cullaradeta de canyella amb pols
  • 2 ous
  • 80gr de llet
  • Sal cullereta de cafè
  • 100 gr de mantequillla a temperatura ambient.
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

En un bol posar els ingredients de la massa mare remenar i deixar reposar fins que dobli el volum, uns 30’

2 Paso

Posar al vas  el sucre la pell de llimona i de taronja i 30’’velocitat de 5-10  

3 Paso

 Afegir la farina el llevat, vainilla, ous, llet, massa mare i 3’ vel espiga . 

4 Paso

Programar 7’ vel espiga i afegir la sal i la mantequilla a trossos pel forat.

5 Paso

Treure la massa del vas bolejar i anar estirant donant forma ovalada.

Col-locar sobre la safata del forn amb paper vegetal decorar amb fruita confitada, pintar amb ou batut , posat atmetlla per damunt i afegir sucre

6 Paso

Posar al forn a 50º dalt i baix sense aire fins que dobli el volum 

7 Paso

Tornar a pintar amb ou anant en compte i augmentar la temperatura del forn 180º uns 8-12’. Retirar damunt d'una reixa i deixar refredar.



Farcir amb crema pastissera, nata, trufa, crema mascarpone.

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración