advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Maria Teresa Salat Brúnel

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 14 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 14 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Comprar Thermomix®

COCA DE ST JOAN Thermomix®

20 June 2020
20 June 2020


 


Aquest any ens toca fer una revetlla diferent, sense els  concerts, els castells,l'àliga, els gegants...... en definitiva sense Festa Major!!!. Però si que hi posarem música, petards,cava, una bona coca feta a casa amb un farcit diferent i ens la menjarem amb bona companyia!!!!! Espero que us agradi!!!!!!!


Massa mare:


100 de llet tèbia


125 de farina de força


15 gr de llevat fresc


20 gr de mel


Ingredients:


400 gr de farina de força


100 gr de sucre


1 pell de llimona


30 gr Llevat fresc


Vainilla


2 ous


80 gr de llet


Sal cullereta de cafè


100 gr de mantega a temperatura ambient.


Preparació:


En un bol posar els ingredients de la massa mare remenar i deixar reposar uns 30’


1.-Posar al vas el sucre i la pell de llimona i 30’’velocitat de 5-10


2.- Afegir la farina el llevat, vainilla, ous, llet, massa mare i 3’ vel espiga .


3.- programar 7’ vel espiga i afegir la sal i la mantega a trossos pel forat.


4.- Treure la massa i separar en dos i bolejar .


5.- col-locar sobre la safata del forn amb paper vegetal i estirar, decorar amb fruita confitada, crema, atmetlla..... pintar amb ou batut i afegir sucre.


6.- posar al forn a 50º dalt i baix sense aire fins que fermenti.


7.- tornar a pintar anant en compte i augmentar la temperatura del forn 180-200º uns 8-12’.


Treure del forn i deixar damunt una reixa.


Recomanacions: millor fet del mateix dia i sinó una vegada estigui una mica tebi o fred congelar ja partit per la meitat , que sols falti farcir que ho fareu al mateix dia amb crema pastissera,.......


Crema de formatge


250 de formatge tipus cremós , 200 gr de nata de muntar i uns 50 gr de sucre glaç, tot al vas a velocitat 4 fins que quedi montada, posar en una mànega pastissera i farcir


Compota fresca de maduixes


300 gr de maduixes uns 40 gr de sucre i 4 gr de gelatina en pols, tot al vas i triturar a velocitat 10 uns 15” baixar el que hi ha a la tapa i parets i calentar 12’ 100º C vel 1, posar en manega pastissera, deixar refredar, repartir damunt de la crema de formatge i unes quantes maduixes laminades.


BONA REVETLLA A TOT@S!!!!!!!!

Solicita demostración