advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Maria Teresa Salat Brúnel

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 14 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 14 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Comprar Thermomix®

Pa d'hamburguesa

29 May 2023

icon-clock Tiempo de preparación 00:30:00 mins

icon-persons Ración para 0 personas

29 May 2023

El 28 de maig se celebra el Dia Internacional de l'Hamburguesa, un homenatge a un dels plats més icònics i populars de la gastronomia mundial. 


La història de l'hamburguesa es remunta a temps antics, hi ha evidències que diverses cultures, com els antics romans i els mongols, consumien aliments similars a l'hamburguesa actual, barrejant carn picada amb espècies i altres ingredients. Tot i això, el concepte de l'hamburguesa tal com la coneixem avui dia té les seves arrels al segle XIX, específicament a la ciutat d'Hamburg, Alemanya.


A Hamburg, existia una tradició de preparar un plat anomenat “bulette” o “frikadelle”, que consistia en carn de cap de bestiar picada i especiada, modelada en forma rodona. Els immigrants alemanys que van arribar als Estats Units al segle XIX van portar amb si aquesta recepta. A mesura que la comunitat alemanya es va establir a diferents ciutats nord-americanes, es van començar a obrir establiments de menjar que oferien aquesta especialitat coneguda com a “hamburg steak” o “bistec d'Hamburg”.


No obstant això, va ser a finals del segle XIX i principis del XX quan l'hamburguesa realment va guanyar popularitat als Estats Units. Va ser en aquesta època quan es van començar a utilitzar pans com a acompanyament per al “hamburg steak”. El pa rodó i suau permetia que la carn es pogués menjar de manera més còmoda. A més, es van afegir diferents ingredients i salses per realçar-ne el sabor, com formatge, enciam, tomàquet, ceba i diverses salses.


Us animo que proveu aquests pans!!!!!!! No serà l'ùnica vegada que els prepareu


Les receptes les podeu fer seguint amb cuina guiada seguint els seguentes enllaços:


  Pa d'hamburguesa


 La ceba


El carabasso


Xampinyons


Pa de remolatxa

icon-list

Ingredientes

  • 90 g de llet
  • 90 g de farina de rebosteria (i una mica més per empolvorar)
  • 5 - 6 gotes de suc de llimona
  • 1 clara d'ou per pinzellar
  • 190 g de farina de força
  • 40 g de sucre oli (per greixar el motlle)
  • 1 culleradeta rasa de sal
  • 1 ou 1 rovell d'ou
  • 15 g de mantega a temperatura ambient
  • 5 g de llevat premsat fresc
  • oli (per greixar el motlle)
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Poseu al got la llet i el suc de llimona. Barregeu 4 seg/vel 2. Deixeu reposar dins del got aprox. 5 minuts, fins que la llet es talli.


 sobre una superfície empolvorada amb farina i aixafeu-la amb les mans perquè surti l'aire. Dividiu la massa en 4 parts i doneu-los forma de bola. Col · loqueu els panets sobre una safata folrada amb paper d'enfornar i empolvorada amb farina. Cobreixi de nou amb un drap de cuina humitejat i deixi fermentar aprox. 1 hora.

Preescalfeu el forn a 190°C.

Bateu la clara d'ou i pinzelleu la superfície dels panets. Hornee durant 15-18 minuts a (190 ° C), fins que estiguin ben daurats. Deixeu refredar els pans abans de tallar-los per utilitzar-los.

2 Paso

Afegiu-hi les farines, el sucre, la sal, l'ou i el rovell. Amassa Amassar /5 min.

3 Paso

Afegiu-hi la mantega i el llevat i estimeu-ho Amassar /3 min. Traieu la massa del got i formi una bola. Poseu la massa en un bol greixat amb oli i cobriu-ho amb film transparent. Deixeu  reposar en un lloc càlid fins que dobli el seu volum (aprox. 1 hora i mitja).



4 Paso

Poseu la massa  sobre una superfície empolvorada amb farina i aixafeu-la amb les mans perquè surti l'aire. Dividiu la massa en 4 parts i doneu-los forma de bola. Col · loqueu els panets sobre una safata folrada amb paper d'enfornar i empolvorada amb farina. Cobreixi de nou amb un drap de cuina humitejat i deixi fermentar aprox. 1 hora.

Preescalfeu el forn a 190°C.

Bateu la clara d'ou i pinzelleu la superfície

5 Paso

Bateu la clara d'ou i pinzelleu la superfície dels panets. Enfornar durant 15-18 minuts a (190 ° C), fins que estiguin ben daurats. Deixeu refredar els pans abans de tallar-los per utilitzar-los.

6 Paso

Us recomano per a farcir l'hamburguesa del vostre gust, els farcits us he possat l'enllaç al començament

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración