advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Maria Teresa Salat Brúnel

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 14 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 14 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Comprar Thermomix®

Pa rústic

16 April 2021
16 April 2021



Avui us recomano aquest pa rústic que queda boníssim!!!!! Fer pa a casa amb la Thermomix® es molt fàcil nomes necessites petites estones per fer doblecs, però veureu que val la pena. Es una recepta que es pot fer amb la TM31,TM5, TM6.


Ingredients


Preferment:



  • 60 g de farina de força

  • 60 g d'aigua

  • 1 tros de llevat premsat fresc (un dau d'1 cm)


Pa:



  • 300 g de farina de força (i una mica més per empolvorar)

  • 100 g de farina de sègol

  • 10 g de sal

  • 300 g d'aigua

  • 10 g de llevat premsat fresc


Llavors de diferents tipus (opcional)


Preparació:


Preferment:



  1. Poseu en el got la farina, l'aigua i el llevat. Barregi 6 seg / vel 4.

  2. Amb l'espàtula, baixeu els ingredients cap al fons del vas i barregeu 10 seg / vel 4.

  3. Aboqueu en un bol, cobriu amb film transparent i reserveu a la nevera d'un dia per l'altre.


Pa



  1. Poseu en el got la farina de força, la farina de sègol, la sal, l'aigua, el llevat i el preferment reservat. Barregeu 10 seg / vel 4 i inicieu 6 min / velocitat espiga. Si hi poses llavors els últims 30 seg afegir-ho pel forat

  2. En un bol untat amb oli i aboqueu la massa. Cobriu amb un drap de cotó i deixeu reposar durant 1 hora.

  3. Dins el mateix bol, i amb les mans humides, estireu la vora superior de la massa i plegueu-la sobre si mateixa. Aneu girant el bol 90ª i repetiu el procediment amb les vores restants. Cobriu i deixeu reposar durant 1 hora.

  4. Torneu a repetir el procediment de plegat de la massa.

  5. Aboqueu la massa  sobre la superfície de treball enfarinada amb farina. Aplaneu-la lleugerament i doneu-li forma de bola empenyent amb la vora de la mà d'un costat a l'altre amb moviments ràpids.

  6. Empolvoreu amb farina un motlle i poseu la bola de massa amb la part rugosa cap avall. Cobriu amb un drap de cuina i deixeu reposar fins que dobli el seu volum (aprox. 45-60 minuts, en funció de la temperatura ambient). o l'altre opció es posar-ho

  7. Preescalfeu el forn a 240ºC (amb la safata de forn dins perquè estigui calenta). o amb una  pedra 

  8. Poseu una làmina de paper de forn a la safata calenta o damunt la pedra directament i poseu el pa donant-li la volta al motlle amb un gir ràpid (els plecs quedaran cap amunt i no caldrà tallar el pa). Amb un polvoritzador d'aigua, polvoritzi les parets del forn per generar vapor. 

  9. Enfornar 10 minuts a 240ºC i després, baixar la temperatura a 200ºC i fornegeu durant 30-35 minuts més. Sabrà que està bé fornejat si al colpejar la base de el pa sona a buit. Deixeu refredar totalment sobre una reixeta abans de tallar.


     Us animo a que la proveu i per qualsevol dubte , demostració ,....posa't en contacte!!!   aqui


Nota: Si estàs subscrit al cookidoo pots seguir la recepta amb la TM5 i TM6 aquí

Solicita demostración