Thermomix® Tarragona

Maria Teresa Salat Brúnel

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 11 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 11 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Focaccia de sardines amb Thermomix®

19 abril 2020
19 abril 2020

I




Ingredients;


500 gr de sardines obertes sense espines


150 g de patata tallada a trossos (2-3 cm)


250 g d'aigua


25 g de llevat premsat fresc


1 cullereta de sucre


50 g d'oli d'oliva verge extra


350 g de farina de força


150 g de farina


1 cullereta de sal


2 grans d'all


20 tomàquets erry tallats en dos


1 pessic d'orenga sec


1 cullerada de sal gruixuda


Preparació


Poseu en el got la patata i trossegi 10 seg / vel 7. Amb l'espàtula, baixi la patata cap al fons del vas.


Afegiu 50 g d'aigua, el llevat i el sucre i barregi 2 minuts / 37 ° C / vel 2.


Afegiu 200 g d'aigua, 20 g d'oli, les farines i la sal. Inicieu 6 min / amassat. Traieu la massa del vas, formeu una bola i posar en un bol gran lleugerament engreixat i cobert amb film transparent. Deixeu reposar fins que dobli el seu volum (aprox. 30 minuts).


Poseu en el got 15 g d'oli i els alls i piqui 4 seg / vel 8. Amb l'espàtula, baixi l'all cap al fons del vas.


Afegiu els tomàquets cherry, l'orenga i la sal grossa i barregi 10 seg / gir esquerra / vel 1. Traieu a un bol i reservi.


Preescalfar el forn a 230 ° C.


A la safata de forn, poseu 2/3 parts de la massa a sobre i, fent pressió amb la punta dels dits, estenent-la en forma rodona.  Estira la resta en forma de rectangle i distribuir en aquesta per sobre  la barreja amb els tomàquets i pressioni amb les mans per integrar-los en la massa.


Forn durant 15-20 minuts (230 ° C). Retirar i a la focaccia rodona que no hem posat res li treu la crosta del damunt i colocarem les sardines obertes, pressionant una mica,per sobre una mica oli, sal maldon , pebre i fonoll en pols i tornem a posar al forn uns 7 minuts per coure les sardines.  Serveixi la focaccia calenta.


Podeu seguir els pasos fins la primera cocció de la recepta de Focaccia de Puglia del cookidoo.


Espero que us agradi!!!!!!!

Solicita demostración