Focaccia de sardines amb Thermomix®

#Masas, panes y repostería 19 abril 2020

I




Ingredients;


500 gr de sardines obertes sense espines


150 g de patata tallada a trossos (2-3 cm)


250 g d'aigua


25 g de llevat premsat fresc


1 cullereta de sucre


50 g d'oli d'oliva verge extra


350 g de farina de força


150 g de farina


1 cullereta de sal


2 grans d'all


20 tomàquets erry tallats en dos


1 pessic d'orenga sec


1 cullerada de sal gruixuda


Preparació


Poseu en el got la patata i trossegi 10 seg / vel 7. Amb l'espàtula, baixi la patata cap al fons del vas.


Afegiu 50 g d'aigua, el llevat i el sucre i barregi 2 minuts / 37 ° C / vel 2.


Afegiu 200 g d'aigua, 20 g d'oli, les farines i la sal. Inicieu 6 min / amassat. Traieu la massa del vas, formeu una bola i posar en un bol gran lleugerament engreixat i cobert amb film transparent. Deixeu reposar fins que dobli el seu volum (aprox. 30 minuts).


Poseu en el got 15 g d'oli i els alls i piqui 4 seg / vel 8. Amb l'espàtula, baixi l'all cap al fons del vas.


Afegiu els tomàquets cherry, l'orenga i la sal grossa i barregi 10 seg / gir esquerra / vel 1. Traieu a un bol i reservi.


Preescalfar el forn a 230 ° C.


A la safata de forn, poseu 2/3 parts de la massa a sobre i, fent pressió amb la punta dels dits, estenent-la en forma rodona.  Estira la resta en forma de rectangle i distribuir en aquesta per sobre  la barreja amb els tomàquets i pressioni amb les mans per integrar-los en la massa.


Forn durant 15-20 minuts (230 ° C). Retirar i a la focaccia rodona que no hem posat res li treu la crosta del damunt i colocarem les sardines obertes, pressionant una mica,per sobre una mica oli, sal maldon , pebre i fonoll en pols i tornem a posar al forn uns 7 minuts per coure les sardines.  Serveixi la focaccia calenta.


Podeu seguir els pasos fins la primera cocció de la recepta de Focaccia de Puglia del cookidoo.


Espero que us agradi!!!!!!!