Sandvitx de pa de motlle amb espinacs amb Thermomix®
#Masas, panes y repostería 05 abril 2020
- Fulles d'espinacs
- Sobrassada de Mallorca
- Formatge tendre de cabra
- Mantega per untar el pa
Ingredients pa de motlle:
- 100 g d'aigua
- 65 g de fulles d'espinacs fresques
- 50 g d'oli d'oliva verge extra
- 20 g de llevat premsat fresc
- 200 g de farina integral
- 50 g de farina de força
- 1 pessic de sal
- 1 cullereta de mantega (per untar el motlle)
Preparació:
- Poseu en el got l'aigua, els espinacs i l'oli i tritureu 5 seg / vel 6.
- Amb l'espàtula, baixar els ingredients cap al fons del vas i templar 2 min / 37 ° C / vel cullera.
- Afegiu el llevat i barrejar 30 seg / vel 2.
- Afegir la farina integral, la farina de força i la sal i amassar 3 minuts / espiga. Deixar pujar la massa dins el vas fins que dobli el seu volum (aprox. 30-40 minuts).
- Amb l'espàtula, baixar la massa cap al fons del vas i torni a amassar 1 min / espiga.
- Untar amb mantega un motlle de cake de 1 litre de capacitat i posar la massa dins, aixafant amb els dits perquè arribi bé als racons del motlle. Deixeu reposar cobert amb un drap humit o film transparent (aprox. 30-40 minuts).
- Preescalfeu el forn a 200 ° C.
- Fornejar durant 30 minuts (200 ° C). Traieu de forn, desemmotllar i deixar refredar sobre una reixeta. Tall el pa en llesques i farcir amb els ingredients torra en una bikinera.
Us animo a provar-la us encantarà!!!!!!!!!
Salut!!!!!!