advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Maria Teresa Salat Brúnel

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 14 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Hola!!!!!! Soc Tere Salat agent comercial desde fa 14 anys  a la delegació de Tarragona, aquest es el meu espai a la Blogosfera Thermomix® un lloc on compartiré receptes, trucs,  dubtes i promocions.

Podeu posar-vos en contacte pel que necessiteu.

Vols una demostració sense cap compromís?

Vols compartir una estona divertida amb amics ,familiars o companys?

 Consulta'm i t'explico.

 Vols coneixer la nova TM6? No ho dubtis demana una demostració!!!!!   

Comprar Thermomix®

AMANIDA DE LLENTIES I BACALLA AMB Thermomix®

10 February 2021
10 February 2021



Avui dia mundial de les llegums vull compartir aquesta recepta molt fàcil i boníssima!!!!!!!



Ingredients



60 g d'oli d'oliva verge extra


300 g de lloms de bacallà dessalat en trossos


400 g de llenties caviar o beluga


1 tomàquet a daus


140 g de formatge mozzarella a daus


100 g de fulles d'espinacs fresques


10 g de vinagre


1 pessic de sal


1 culleradeta d'orenga sec


1500 gr d'aigua


una branca de farigola


Preparació




  1. Posar al got l'aigua , la sal, la farigola i les llenties, programar 20 min , 100º, gir esquerra vel cullera.

  2. Mentrestant posar al varoma untat amb oli, els lloms de bacallà .

  3. Col·locar el varoma al seu lloc i 5min, temperatura varoma, gir esquerra vel cullera.

  4. Escorre les llenties al cistell i reservar en un bol

  5. Posar l'oli al vas i calentar 3 minuts / 120 ° C / vel 1.

  6. Afegiu la pell del bacallà i sofregeix 5 minuts / 120 ° C / gir esquerra vel cullera. Mentrestant afegir a les llenties el tomàquet, el formatge , els espinacs i el bacallà del varoma.

  7. Afegiu a el got el vinagre, la sal i l'orenga i barregi 10 seg / vel 4. Aboqui l'amaniment sobre l'amanida, barregi bé i serveixi.

Solicita demostración