Home › Delegación Tarragona › Montserrat Joan Papasseit › Aperitivos, entrantes y tapas › PATÉ DE PEBROT I AMETLLES. RECEPTA SALUDABLE AMB Thermomix®
Montserrat Joan Papasseit
¿Quieres que te llame Montserrat Joan Papasseit?
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
¿Quieres hablar con Montserrat Joan Papasseit por Whatsapp?
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
PATÉ DE PEBROT I AMETLLES. RECEPTA SALUDABLE AMB Thermomix®
10 May 2018Avui elaborem una recepta molt versàtil, ja que té múltiples aplicacions. A més, és molt saludable perquè és vegetal, parteix d’aliments reals, vegetals i que alguns d’ells tenen propietats interessants. És una recepta sense gluten, sense làctics i sense sucre. És bo tenir-la a mà perquè la podem fer servir en diferents preparacions culinàries i cobreix moltes necessitats.
INGREDIENTS:
•600 g de pebrot vermell escalivat i pelat
•150 g d’ametlla marcona torrada
•80 g d’anacard en remull (6 hores)
•1 cabeça d’alls escalivats i pelats
•1 gra d’all cru
•1 ceba de figueres escalivada
•75 g d’oli d’oliva verge extra
•Sal marina sense refinar
•Suc de mitja llimona
•2 culleradetes petites de pebre vermell dolç
•Unes gotes de gingebre ratllat
-PREPARACIÓ:
•Escórrer els anacards després del remull i esbandir-los bé.
•Tenir els pebrots pelats i lliures de llavors.
•Tenir els alls també pelats.
•Tenir les ametlles torrades i refredades.
Quan ja tenim els ingredients a punt, és molt fàcil elaborar el paté.
•Afegim dins el got tots els ingredients: els pebrots pelats i escorreguts, les ametlles torrades, els alls escalivats, junt amb el gra d’all cru, l’oli d’oliva cru, la sal marina no refinada, el suc de llimona, les gotes de gingebre i el pebre vermell que pot ser dolç o barrejat amb una mica picant si ens agrada.
•Batem tot a velocitat progressiva del 5 al 10 en funció de la textura que vulguem deixar.
Amb Thermomix® ens queda perfectament emulsionat i té una textura de faula.
Us animo que ho proveu i veure-ho l’èxit que té.
És un paté que el podem tenir guardat a la nevera dins un potet de vidre. Tant el podem posar en torradetes per un esmorzar, a sobre de fulles vegetals en una amanida, en un farciment de patata o en aquest cas jo el vaig fer com aperitiu en una festa d’inauguració que vam realitzar aquesta setmana i que farcia uns petits panets i el vaig combinar amb formatge de cabra. Molta gent va menjar aquest panet pensant que era sobrassada.
Per cert els panets també els vaig fer amb Thermomix® i la foto la va fer la meva neboda:
Mariona Ferré Joan