advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Montserrat Joan Papasseit

El que més m'agrada de Thermomix® és que et permet triar cadascun dels passos per realitzar una alimentació sana i equilibrada. D'una forma ràpida, cómoda i simple et permet fer un menú complert per a tota la família en molt poc temps. Si vols descobrir amb mi totes les funcions de Thermomix® , t'ofereixo participar en la degustació culinària que et premetrà experimentar el plaer de cuinar. Ofereixo tallers i classes.
El que més m'agrada de Thermomix® és que et permet triar cadascun dels passos per realitzar una alimentació sana i equilibrada. D'una forma ràpida, cómoda i simple et permet fer un menú complert per a tota la família en molt poc temps. Si vols descobrir amb mi totes les funcions de Thermomix® , t'ofereixo participar en la degustació culinària que et premetrà experimentar el plaer de cuinar. Ofereixo tallers i classes.
Comprar Thermomix®

PATÉ DE PEBROT I AMETLLES. RECEPTA SALUDABLE AMB Thermomix®

10 May 2018
10 May 2018


Avui elaborem una recepta molt versàtil, ja que té múltiples aplicacions. A més, és molt saludable perquè és vegetal, parteix d’aliments reals, vegetals i que alguns d’ells tenen propietats interessants. És una recepta sense gluten, sense làctics i sense sucre. És bo tenir-la a mà perquè la podem fer servir en diferents preparacions culinàries i cobreix moltes necessitats.


INGREDIENTS:


•600 g de pebrot vermell escalivat i pelat


•150 g d’ametlla marcona torrada


•80 g d’anacard en remull (6 hores)


•1 cabeça d’alls escalivats i pelats


•1 gra d’all cru


•1 ceba de figueres escalivada


•75 g d’oli d’oliva verge extra


•Sal marina sense refinar


•Suc de mitja llimona


•2 culleradetes petites de pebre vermell dolç


•Unes gotes de gingebre ratllat





-PREPARACIÓ:


•Escórrer els anacards després del remull i esbandir-los bé.


•Tenir els pebrots pelats i lliures de llavors.


•Tenir els alls també pelats.


•Tenir les ametlles torrades i refredades.


Quan ja tenim els ingredients a punt, és molt fàcil elaborar el paté.


•Afegim dins el got tots els ingredients: els pebrots pelats i escorreguts, les ametlles torrades, els alls escalivats, junt amb el gra d’all cru, l’oli d’oliva cru, la sal marina no refinada, el suc de llimona, les gotes de gingebre i el pebre vermell que pot ser dolç o barrejat amb una mica picant si ens agrada.


•Batem tot a velocitat progressiva del 5 al 10 en funció de la textura que vulguem deixar.



Amb Thermomix® ens queda perfectament emulsionat i té una textura de faula.


Us animo que ho proveu i veure-ho l’èxit que té.


És un paté que el podem tenir guardat a la nevera dins un potet de vidre. Tant el podem posar en torradetes per un esmorzar, a sobre de fulles vegetals en una amanida, en un farciment de patata o en aquest cas jo el vaig fer com aperitiu en una festa d’inauguració que vam realitzar aquesta setmana i que farcia uns petits panets i el vaig combinar amb formatge de cabra. Molta gent va menjar aquest panet pensant que era sobrassada. 


Per cert els panets també els vaig fer amb Thermomix® i la foto la va fer la meva neboda:


Mariona Ferré Joan

Solicita demostración