Carnes y aves

ESTOFAT DE GALL D'INDI AMB HERBES PROVENÇALS I XAMPINYONS PORTOBELLO

#Carnes y aves 29 septiembre 2021

ESTOFAT DE GALL D'INDI AMB HERBES PROVENÇALS I XAMPINYONS PORTOBELLO

Por Olga Casanova Martinez | Tarragona

Els plats únics m'agraden molt perquè et solucionen un bon dinar durant la setmana laboral i són molt saborosos.Us explico la meva versió de la recepta ESTOFADO DE PAVO A LA PROVENZAL CON PATATAS Y CHAMPIÑONES.  He fet algun canvi per adaptar-lo...

#Carnes y aves 23 julio 2021

COCCIÓ LENTA AMB TM6

Por Olga Casanova Martinez | Tarragona

Avui no us explico cap recepta en concret sinó un dels nous modes modes del TM6...la COCCIÓ LENTA. Amb aquest nova funció recuperem el xup-xup, el sabor dels plats cuits lentament i la textura  de la cuina tradicional. La cocció lenta cuina...

COCCIÓ LENTA AMB TM6
POLLO CON CIRUELAS Y PIÑONES AL VINO RANCIO

#Carnes y aves 30 noviembre 2020

POLLO CON CIRUELAS Y PIÑONES AL VINO RANCIO

Por Olga Casanova Martinez | Tarragona

Os presento la receta con la que me presenté a un concurso de recetas. Es una receta familiar adaptada a nuestro Thermomix® . INGREDIENTES: 200g  de cebolla en cuartos 3 muslos de pollo cortados en dos, con piel, salpimentados ...

#Carnes y aves 29 abril 2020

MANDONGUILLES AMB SALSA DE XAMPINYONS

Por Olga Casanova Martinez | Tarragona

Aquesta recepta és una adaptació a la meva manera de fer de la recepta de Cookidoo. A la recepta original la salsa porta formatge, jo no l'he posat. INGREDIENTS: Per preparar les mandonguilles: 500g de carn picada (barreja de vedella i tocino)...

MANDONGUILLES AMB SALSA DE XAMPINYONS