Blog de OLGA CASANOVA MARTINEZ

CALZONE NAPOLITANO

#Masas, panes y repostería 27 agosto 2019

CALZONE NAPOLITANO

Por Olga Casanova Martinez | Tarragona

Avui us presento...el meu primer calzone! Mira que fa anys que preparo pizza per sopar els dissabtes i mai m'havia plantejat fer un calzone. El moment va arribar quan vaig obrir la revista Thermomix® del mes de juliol, dedicada a la cuina italiana....

CREMA FREDA DE COL-I-FLOR I AMETLLA

#Sopas y cremas 27 agosto 2019

CREMA FREDA DE COL-I-FLOR I AMETLLA

Por Olga Casanova Martinez | Tarragona

Fa uns dies vaig anar a dinar a un restaurant de Tortosa al menú del dia del qual hi havia plats vegetarians. Vaig optar per triar de primer plat una crema freda de col-i-flor i ametlla. Gran encert!!! Em va agradar moltíssim! I com altres vegades em...

CREMA LLEUGERA DE TOMÀQUET AMB UN TOC PICANT

#Sopas y cremas 26 agosto 2019

CREMA LLEUGERA DE TOMÀQUET AMB UN TOC PICANT

Por Olga Casanova Martinez | Tarragona

La tomaca m'agrada moltíssim! La meva amanida preferida d'estiu és de tomaca. La torrada que més m'agrada fer a l'estiu és la bruschetta italiana, una de les meves feines preferides d'estiu és fer conserva de tomaca, el salmorejo m'encanta perquè p...

#Sopas y cremas 21 julio 2019

CREMA DE PORRO I BAJOQUES A L'AROMA D'ALL

Por Olga Casanova Martinez | Tarragona

Aquesta crema és molt fina i deliciosa. I és molt bona si està ben fresqueta! INGREDIENTS (4 persones):150g de porro 250g de bajoques 600g d'aigua40g d'OVE150g de llet evaporada Un polsim de pebre mòlt Oli d'OVE d'arbequina aromatitzat amb all&n...

CREMA DE PORRO I BAJOQUES A L'AROMA D'ALL