Masas, panes y repostería

PA AMB MASSA RÀPIDA...#versió2

#Masas, panes y repostería 04 junio 2020

PA AMB MASSA RÀPIDA...#versió2

Por Olga Casanova Martinez | Tarragona

Aquesta recepta és una variació de la MASSA DE PA RÀPIDA que vaig publicar fa unes setmanes. Després de fer el PA CORONA he fet provat d'introduir uns canvis que m'han agradat molt. INGREDIENTS: 300g d’aigua mineral20g de llevat fresc o 6,5 g de...

#Masas, panes y repostería 22 mayo 2020

COCA D'AVELLANES A L'ESTIL DE LA FATARELLA

Por Olga Casanova Martinez | Tarragona

Aquesta és la mateixa massa de la COCA DE CIRERES DE BENISSANET que vaig publicar fa uns dies. La diferència és que ara la farem molt primeta i més torrada. INGREDIENTS (per fer dues coques de la mida de la llanda de forn):1 tassa de cafè de vi...

COCA D'AVELLANES A L'ESTIL DE LA FATARELLA
PA CORONA DE @WebosFritos

#Masas, panes y repostería 17 mayo 2020

PA CORONA DE @WebosFritos

Por Olga Casanova Martinez | Tarragona

La recepta que publico avui és de la Susana Pérez del bloc @WebosFritos  #PanCoronaSu. Us explico la recepta adaptada al nostre Thermomix® . La recepta s'aconsella fer amb farina panificable però jo l'he fet amb farina comú.  INGREDIENTS...

#Masas, panes y repostería 10 mayo 2020

MASSA DE PIZZA DE #JamieOliver

Por Olga Casanova Martinez | Tarragona

Aquesta és una massa de pizza de les que més m'agrada. De fet, jo diria que la que més! És la meva adaptació a Thermomix® del llibre LA COCINA ITALIANA DE JAMIE OLIVER, del cuiner Jamie Oliver. INGREDIENTS: 400g de farina panificable o d’ús comú...

MASSA DE PIZZA DE #JamieOliver
COCA DE CIRERES DE BENISSANET

#Masas, panes y repostería 07 mayo 2020

COCA DE CIRERES DE BENISSANET

Por Olga Casanova Martinez | Tarragona

Aquesta recepta m'ha estat facilitada per la Sra.Carmen Bladé i la Sílvia Martí, totes de dues de Benissanet (Ribera d'Ebre). És una de les coques tradicionals més estimades a la meva comarca! INGREDIENTS: *(utilitzarem com a mesura una tassa de...

#Masas, panes y repostería 07 abril 2020

MASSA DE PA RÀPIDA

Por Olga Casanova Martinez | Tarragona

Recepta adaptada del llibre PAN Y BOLLERÍA I. La recepta l'he seguit tal i com diu al llibre. El que he modificat és el procés de cocció. INGREDIENTS:· 300g d’aigua mineral· 20g de llevat fresc o 6,5 g de llevat sec de forner...

MASSA DE PA RÀPIDA
BOLLOS DE LLET DE LA RIBERA D'EBRE

#Masas, panes y repostería 07 abril 2020

BOLLOS DE LLET DE LA RIBERA D'EBRE

Por Olga Casanova Martinez | Tarragona

Acostumeu a adaptar les receptes tradicionals de les vostres famílies o dels vostres pobles per fer-les amb Thermomix® ?  Si voleu començar a fer-ho, comenceu per les masses. Ja veureu com us engrescareu! He adaptat la recepta dels BOLLOS DE...

#Masas, panes y repostería 29 octubre 2019

PANECILLOS DE VIENA DE #JordiMorerabaker

Por Olga Casanova Martinez | Tarragona

Soy seguidora del panadero Jordi Morera y tengo su libro de recetas panarras.  Jordi transmite con entusiasmo su pasión por el pan y por todo el proceso que conlleva, desde la siembra del trigo pasando por la recolección del mismo hasta lle...

PANECILLOS DE VIENA DE #JordiMorerabaker