Aperitivos, entrantes y tapas

BRANDADA DE BACALLÀ

#Aperitivos, entrantes y tapas 14 mayo 2020

BRANDADA DE BACALLÀ

Por Olga Casanova Martinez | Tarragona

Aquesta recepta és del llibre Imprescindible Thmx31. De totes les receptes de brandada que he provat és la que més m'agrada. Ara l'he adaptat al TM6, ja que hem de tenir en compte que les temperatures són molt diferents d'una màquina a l'altra. ...

#Aperitivos, entrantes y tapas 09 julio 2019

GOTET D'EMULSIÓ DE PATATA I BOTIFARRA DE CEBA

Por Olga Casanova Martinez | Tarragona

Qui em coneixeu sabeu que m'agrada preparar aperitius i entrants en gotets. En conseqüència m'encanta tenir gots, gotes, bols, copes...de diferents formes i tamanys. Què hi farem! No tinc remei!L'últim gotet que he preparat és el que us presento av...

GOTET D'EMULSIÓ DE PATATA I BOTIFARRA DE CEBA
PALITOS DE PIMENTÓN CON UN TOQUE PICANTE

#Aperitivos, entrantes y tapas 07 junio 2019

PALITOS DE PIMENTÓN CON UN TOQUE PICANTE

Por Olga Casanova Martinez | Tarragona

La receta que os presento es mi versión de una receta de David de Jorge-Robin Food. Estos palitos de pan son ideales para acompañar quesos y embutidos y, como no, para comerlos solos. ¡A ver qué os parece! INGREDIENTES: 375g de harina de uso c...