CARXOFES CONFITADES

#Verduras, hortalizas y ensaladas 29 enero 2021

Aquesta preparació l'he fet primera vegada fa uns dies i m'ha deixat meravellada. Feia molt temps que volia cuinar CARXOFES CONFITADES i per fi va arribar el moment. 


Vaig fer la preparació de les carxofes seguint la recepta de Cookidoo ALCACHOFAS CONFITADAS CON CREMA DE QUESO IDIAZÁBAL, però sense fer la salsa. 


És molt senzill de fer. El més important és que les carxofes siguin tendres i no siguin excessivament grosses. Una part molt important també és l'oli, que sigui OVE (oli d'oliva verge extra). Aquest oli després el podeu utilitzar per fer altres preparacions. Jo he utilitzat un recipient rodó d'alumini d'un sol ús. 


INGREDIENTS: 6 carxofes tallades a quarts salpebrades (mentrestant les netegem i tallem les posem en aigua amb suc de llimona), 200g d'oli. 


PREPARACIÓ: 


.Netegem les carxofes com de costum i deixem la part més tendra. Les tallem en quatre parts.


.Escorrem les carxofes i les salpebrem. 


.Les dipositem al recipient i les cobrim amb els 200g d'oli. 


.Col·loquem el recipient dins del Varoma i el tapem. Programem 40min./TemperaturaVAroma/Vel.1 


I....ja les tenim enllestides! En el moment de servir-les les empolvorem amb una mica de sal Maldon o flor de sal.