Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Els plats únics m'agraden molt perquè et solucionen un bon dinar durant la setmana laboral i són molt saborosos.
Us explico la meva versió de la recepta ESTOFADO DE PAVO A LA PROVENZAL CON PATATAS Y CHAMPIÑONES. He fet algun canvi per adaptar-lo al meu gust i als meus ingredients. He utilitzat cuixa en compte de pit, he utilitzat xampinyons portobello, no he posat pebrot i el vi que he utilitzat és el vi ranci.
INGREDIENTS (4p):
PREPARACIÓ:
1.- Posem dins del got la ceba, el porro, la pastanaga, els alls i l'oli. Ho trossegem 6 segons/Vel4 i tot seguit ho sofregim 10min/120º/Vel.1.
2.- Una vegada ha finalitzat el sofregit ho triturem 20segons/Vel.10. A continuació incorporem el tomàquet i continuem el sofregit durant 10minuts/120º/Vel.1.
3.- Incorporem el gall d'indi, les herbes provençals, el pebrot, els xampinyons, el vi ranci i el llorer. Sense posar el cubilet fem un cop de calentor 1min/Varoma/gir invers/Vel.cullera.
4. Per últim, afegim l'aigua i la sal. Col·loquem el varoma amb les patates i ho fem coure tot uns 25 minuts/Varoma/gir invers/Vel.cullera.
5.- Finalitzada la cocció, ho posem tot junt en una sopera o recipient i ja ho tenim preparat per servir.
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta