GASPATXO D'ALBERCOCS
#Verduras, hortalizas y ensaladas 25 mayo 2020
Els ingredients del gaspatxo els podeu combinar al vostre gust: podeu afegir cogombre, pebrot...el que us agradi.
INGREDIENTS (4p aprox.)
- 400g de tomàquets madurs nets, sense pelar
- 400g d'albercocs nets, sense pelar
- 4 glaçons (dels fets a casa)
- 1/2 ceba
- 1 all
- Sal
- Pebre mòlt (al vostre gust)
- 30g d'oli d'OVE
PREPARACIÓ:
- Tallem els tomàquets per la meitat.
- Introduïm dins del got els tomàquets, els albercocs, els glaçons, la ceba, l'all, la sal i el pebre. Ho triturem 30 segons a Vel.5 i a continuació 1min./Vel 10 (anem pujant progressivament).
- Una vegada s'han triturat molt bé tots els ingredients incorporem l'oli i ho emulsionem 30 segons /Vel.5.
- Aboquem el gaspatxo en una gerra i ho reservem a la nevera, que estigui ben fresquet.
- Ho servim en un bol, plat, tassa o copa. Abans de portar-lo a taula ho empolvorem amb pebre i aboquem un rajolí d'oli.
I ja està!!! A gaudir d'un plat ben fresquet que de ben segur repetireu durant l'estiu!