GASPATXO D'ALBERCOCS

#Verduras, hortalizas y ensaladas 25 mayo 2020


Els ingredients del gaspatxo els podeu combinar al vostre gust: podeu afegir cogombre, pebrot...el que us agradi.


INGREDIENTS (4p aprox.)  



  • 400g de tomàquets madurs nets, sense pelar 

  • 400g d'albercocs nets, sense pelar

  • 4 glaçons (dels fets a casa)

  • 1/2 ceba

  • 1 all

  • Sal

  • Pebre mòlt (al vostre gust)

  • 30g d'oli d'OVE


PREPARACIÓ:



  1. Tallem els tomàquets per la meitat.  

  2. Introduïm dins del got els tomàquets, els albercocs, els glaçons, la ceba, l'all, la sal i el pebre. Ho triturem 30 segons a Vel.5 i a continuació 1min./Vel 10 (anem pujant progressivament).

  3. Una vegada s'han triturat molt bé tots els ingredients incorporem l'oli i ho emulsionem 30 segons /Vel.5.

  4. Aboquem el gaspatxo en una gerra i ho reservem a la nevera, que estigui ben fresquet.

  5. Ho servim en un bol, plat, tassa o copa. Abans de portar-lo a taula ho empolvorem amb pebre i aboquem un rajolí d'oli.


I ja està!!! A gaudir d'un plat ben fresquet que de ben segur repetireu durant l'estiu!