Thermomix® Tarragona

Olga Casanova Martinez

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

LLENTIES A LA MEVA MANERA

06 mayo 2020
06 mayo 2020

Aquesta és la recepta de les llenties que preparo cada setmana. Són les meves preferides! La recepta de la meva mare adaptada al Thermomix® . 


INGREDIENTS:



  • • 280g de llenties pardines

  • • 25g d’arròs

  • • 1 pastanaga gran

  • • ½ ceba

  • • 800g d’aigua

  • • 15g d’oli d’oliva

  • • 3 cullerades de tomaca fregida casolana

  • • 1 fulla de llorer

  • • Xoriço a rodanxes (2-3 rodanxetes per persona)

  • • 60g de daus de pernil petits

  • • 1 polsim de pebre roig de La Vera (al gust)

  • • 1cdta de concentrat de brou de pollastre (opcional)

  • • Sal (hem de tenir en compte si hem posat concentrat)


PREPARACIÓ:



  1. 1. Posem les llenties en remull durant dues hores. Passades les dues hores, les rentem i les posem a escórrer (podem utilitzar el utilitzar el cistell com escorredor).

  2. 2. Pelem i tallen la pastanaga a rodanxes. Partim la mitja ceba en dos trossos. Ho posem dins el got i trossegem 4 segons/Vel.6 (aquest pas l’heu de fer segons com us agradin les verdures, més o menys trossejades).

  3. 3. Aboquem les llenties al got. Incorporem la tomaca fregida, l’oli, la sal, el xoriço, el pernil, el pebre dolç, la fulla de llorer, el concentrat i l’arròs.

  4. 4. Cobrim amb els 800g d’aigua.

  5. 5. Ho fem coure 30min./100º/Gir invers/Vel.Cullera. 


*Tot depèn de com us agraden les llenties (més caldoses o més espesses) afegireu més o menys aigua.


*Podeu afegir uns alls juntament amb tots els ingredients .



Solicita demostración