advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Olga Casanova Martinez

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Comprar Thermomix®

EDICIÓ ESPECIAL Thermomix® "50 AÑOS. ENTONCES, AHORA, SIEMPRE"

06 September 2021
06 September 2021
Categoría:

Thermomix® està d'aniversari! I per celebrar-ho ens ofereix un lot preciós de regal amb la compra del TM6 i la possibilitat de finançar-ho al 0%. Oi que és un molt bona manera de celebrar-ho? 


Heu llegit la paraula regal? Creieu que és un error? Doncs...no! Heu llegit molt bé. Amb el TM6 i tots els seus accessoris rebreu un lot gratuït (sense costa addicional) que consta de: A banda d'aquest lot complementari...vols fer-te el regal de la teva vida? Vols regalar-te temps, estalvi, passió per la cuina, una millor manera d'organitzar i planificar els teus àpats, poder accedir a milers i milers de receptes...i molt més? Regala't un TM6! Ja veuràs com serà l'amor de la teva vida!


Vols saber què obtindràs:


TEMPS I ESTALVI: mentrestant cuina el cuina TM6 tu disposaràs del teu temps per fer allò que sigui necessari segons el moment. Amb l'ajuda del planificador de menús i la llista de la compra de Cookidoo compraràs només allò necessari pels teus àpats. A més a més, amb la funció de prerentat ho tindràs molt més fàcil per netejarlo.


INSPIRACIÓ SENSE LÍMITS: Accés a COOKIDOO, la plataforma de receptes més gran del moment. Sempre has pensat que t'agradaria preparar plats espectaculars però creus que no pots perquè has de dedicar-hi molt temps?


INNOVACIÓ: Nous modes de cocció del TM6 com ara l'alta temperatura, cocció lenta, cuina al buit, fermentació, cocció d'arròs, espessir, punt de sucre , bullidor i escalfar.


CUINA GUIADA: Ets un o una cuinetes però no t'atreveixes amb algunes receptes i preparacions perquè no tens temps o necessites ajuda per fer-ho? Tindràs la seguretat de que tot té el pes que ha de tenir, el punt de cocció, la textura...tot! És com si cuinéssis amb l'assessorament d'un assistent de cuina!


ACOMPANYAMENT I SERVEI PERSONALITZAT: una qüestió molt important...sempre tindràs l'acompanyament del teu o la teva Agent Comercial! Sempre i algú que et proposarà receptes, que t'informarà de les noves col·leccions, que organitzarà classes de cuina a les que podràs assistir...és a dir, sempre tindràs algú a qui adreçar-te per resoldre dubtes i demanar-li consell.


Ah!! I per cert...si ja coneixes Thermomix® perquè tens un TM31 pots conèixer la seva evolució accedint aquí (Evolució del TM31 al TM6).


Després de saber tot el que acabo d'explicar-te només et queda provar la cuina amb TM6! Contacta amb mi i gaudiràs d'una experiència culinària que t'encisarà...ja veuràs! Solicita demostración
06 September 2021
icon-print-2