advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Olga Casanova Martinez

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Comprar Thermomix®

FIDEUS AMB COSTELLA...un exemple de com adaptar les receptes al nostre Thermomix®

05 November 2020
05 November 2020
Categoría:


Amb aquesta recepta que us presento avui comprovareu com és de fàcil adaptar una recepta tradicional al nostre Thermomix® . He triat uns fideus amb costella perquè és un plat que m'agrada molt fer-lo a l'hivern. Els plats únics m'agraden molt! 


Heu de tenir en ment els passos que fem a l'hora de cuinar amb una cassola i adaptar cadascun al Thermomix® . Els ingredients del sofregit els podeu adaptar al vostre gust (jo no hi poso pebrot). També heu de tenir en compte si els fideus us agraden més secs o més caldosos (posareu una mica més d'aigua)  o una mica grocs (podeu posar-hi safrà o cúrcuma). Tot al vostre gust! Comencem!


INGREDIENTS (4p): 



  • 400g de costella de porc trossejada 

  • 1 ceba petita tallada a quarts 

  • 1 escalunya en dues parts 

  • 2 tomàquets de penjar pelats

  • 500g d'aigua o brou suau 

  • 180g de fideus grossos

  • 40-50g d'oli d'oliva VE

  • 1 raig de vi negre

  • Sal

  • Pebre


PREPARACIÓ: 



  1. Salpebrem la costella. Reservem.

  2. Posem dins del got la ceba, l'escalunya, els tomàquets i l'oli. Trossegem 3 segons/Vel.5 (aquest seria el pas de tallar a daus o en juliana les verdures). 

  3. Sofregim 8 min/120º/Gir invers, velocitat cullera (aquest és el pas d'escalfar l'oli a la cassola, sofregir les verdures, controlar la temperatura per que no es cremin i anar remenant que no es cremin). 

  4. Aboquem un raig de vi negre i continuem el sofregit 2min./120º/Gir invers,velocitat cullera sense cubilet (així evaporarà el vi) 

  5. Col·loquem la papallona i repartim la costella reservada. Ho sofregim 8 min/120º/Gir invers, velocitat cullera. 

  6. A continuació  retirem la papallona i incorporem l'aigua o brou i una fulla de llorer. Ho fem coure 30min./100/Gir invers, velocitat cullera. (Aquest seria el pas de la cocció de la costella al punt d'ebullició controlant el foc i anant remenant). Tastem i rectifiquem de sal, si convé. 

  7. Finalment, afegim els fideus i els fem coure el temps que ens indica el fabricant a 100º/gir invers, velocitat cullera. Ho deixeu reposar, és més bo! 

Solicita demostración
05 November 2020
icon-print-2