50 ANIVERSARI Thermomix® ...CELEBRACIÓ ESPECIAL 0%

#Noticias Blog 11 mayo 2021


Thermomix® està de celebració del 50 aniversari! 


I com totes les celebracions importants, es mereix un regal important...oi que sÍ?


En aquest cas és Thermomix® qui ens vol ver el regal a nostaltres: ens ho vol fer més fàcil i ens ofereix la possibilitat d'aconseguir el nostre estimat TM6 amb un 0% interessos! I no s'acaba aquí: podem triar fraccionar-ho en 12, 18 o 24 mesos. Oi que és genial? 


Sempre has pensat que t'agradaria preparar plats espectaculars però creus que no pots perquè has de dedicar-hi molt temps? T'agradaria aprendre a cuinar a una ajuda i amb un assessor o assessora que t'acompanyés sempre? Ets un o una cuinetes però no t'atreveixes amb algunes receptes i preparacions perquè no tens temps o necessites ajuda per fer-ho? Totes aquestes qüestions tenen solució amb...la CUINA GUIADA del TM6! Tindràs la seguretat de que tot té el pes que ha de tenir, el punt de cocció, la textura...tot! És com si cuinéssis amb l'assessorament d'un assistent de cuina!


I una qüestió molt important...sempre tindràs l'acompanyament del teu o la teva Agent Comercial! Sempre i algú que et proposarà receptes, que t'informarà de les noves col·leccions, que organitzarà classes de cuina a les que podràs assistir...és a dir, sempre tindràs algú a qui adreçar-te per resoldre dubtes i demanar-li consell.


I com ho pots fer? Doncs...molt fàcil! Et poses en contacte amb mi a través del formulari i t'ho explico! Evidentment, sense cap compromís! 


Quedarem per cuinar recepta, t'enseyaré totes les funcions del TM6 i et presentaré Cookidoo.es, la plataforma de receptes de Thermomix®