COCCIÓ LENTA AMB TM6

#Carnes y aves 23 julio 2021


Avui no us explico cap recepta en concret sinó un dels nous modes modes del TM6...la COCCIÓ LENTA. Amb aquest nova funció recuperem el xup-xup, el sabor dels plats cuits lentament i la textura  de la cuina tradicional. 


La cocció lenta cuina a poc a poc i delicadament sense arribar a l'ebullició. Això permet la intensificació dels sabors i els aromes dels plats que preparem utilitzant aquesta funció. 


Quins beneficis obtenim amb la COCCIÓ LENTA?



  • Preparar plats amb una textura molt especial

  • Intensificar el sabor

  • Preservar els nutrients dels aliments al cuinar-se per sota dels 100º

  • Possibilitat de cuinar peces de carn més dures i que necessiten més temps de cocció

  • Oblidar-nos de la cocció sense estar pendent de la cuina durant hores i poder dedicar el temps a altres tasques o simplement a cuidar-nos i descansar. 


Quines receptes podem cuinar? 



  • Brous i sopes

  • Estofats 

  • Cocció de llegums 

  • Costelles de porc i carn de porc desfilada 


Per cuinar amb aquesta funció et serà imprescindible l'accessori CUBRECUCHILLAS (cliqueu l'enllaç i obtindreu tota la informació sobre ell i sobre col·leccions de receptes). 


Una de les últimes receptes que he cuinat amb el meu TM6 utilitzant aquest funció és la de la imatge, les COSTILLAS DE CERDO EN SALSA BARBACOA. També faig la cocció dels LLEGUMS


Podeu accedir a l'article de Cookidoo COCCIÓN LENTA per obtenir més informació o posar-vos en contacte amb mi i jo us ho explico personalment. Ho faré encantada!