COOKIDOO...INSPIRACIÓ SENSE LÍMITS

#Noticias Blog 01 julio 2021

Què és COOKIDOO?


Cookidoo és el portal de receptes propietat exclusiva de Vorwerk Thermomix® que ens facilita treure el màxim rendiment al nostre TM6 i que ens obre la porta a tot un món d'inspiració culinària


És difícil utilitzar Cookidoo? No, tot el contrari! El seu ús és molt fàcil i intuïtiu. Ens permet organitzar les receptes a la nostra manera i tenir-les sempre al nostre abast. 


Com em pot ajudar Cookidoo en el meu dia a dia? Permet organitzar i planificar les receptes de la setmana i facilitar la llista de la compra. També és una font d'inspiració i d'innovació a la cuina. No saps què cuinar? A Cookidoo de ben segur que trobaràs allò que busques! 


Com puc fer la cerca de receptes a Cookidoo? Tens diferents possibilitats, buscar per ingredient, buscar per recepta o buscar per col·lecció. A més a més, disposes de filtres que t'ajudaran a concretar millor com ara núm. de comensals, país, idioma, el meu estil de cuina, per la valoració de les receptes, per temps de cocció i per dificultat de la recepta. 


Què necessito per poder disposar de Cookidoo? Necessites tenir connexió a internet des d'un dispositiu mòbil. Pots accedir a la web directament (i fer-te un enllaç directe) o descarregar-te l'app Cookidoo (Android o IOS). T'has de registrar amb un compte de correu electrònic i assignar una contrasenya. 


Tot i això i molt més t'ho puc explicar personalment, sense cap compromís. Si vols, contacta amb mi a través del formulari i quedem!