CUINA AL BUIT AMB Thermomix® (Salmó en dues coccions)

#Técnicas básicas 31 enero 2021

La tècnica culinària del buit també la podeu utilitzar amb el vostre TM6. 


A Cookidoo disposeu de l' article DESCUBRE EL CHEF QUE LLEVAS DENTRO CON LA COCINA AL VACÍO on trobareU molt detallat i molt ben explicat tot el procés de la cuina al buit.


A més a més, també teniu a la vostra disposició les col·leccions: AL VACÍO -CUBRECUCHILLAS- i COCINA AL VACÍO. Amb les receptes que inclouen podreu cuinar de manera guiada el plat que més us vingui de gust. 


Però...i si ho voleu fer de manera manual? Si trobeu una recepta en una revista i la voleu posar en pràctica vosaltres? També ho podeu fer, evidentment! 


Disposeu del MODO AL VACÍO a la pantalla del vostre TM6. 


Us vaig a posar un exemple per que pogueu fer-ho vosaltres: vull cuinar un salmó en dues coccions. Una primera la vull fer al buit i una segona a la planxa, amb un cop de calor intens. Com ho he de fer? 



  • Envaso al buit cada tall de salmó. Hi poso una mica de sal, pebre i anet. Reservo. 

  • Poso l'accessori CUBRECUCHILLAS Omplo el got amb un 1,6l aprox d'aigua i el suc d'una llimona (uns 30g). 

  • Ara he d'escalfar l'aigua, ja que en el moment d'introduir el salmó ha d'estar a la temperatura que s'ha de coure. Com ho faig? Activo el MODO HERVIDOR a 50º. 

  • Quan ha acabat d'escalfar-se l'aigua, introdueixo el salmó envasat, m'asseguro que quedi cobert d'aigua i activo el MODO AL VACÍO. Selecciono temps 15minuts / 45º i activo. 

  • Quan acaba la cocció al buit, trec el salmó del paquet. Escalfo una planxa, espero a que estigui ben calenta i faig una volta i volta al salmó. 


Què us ha semblat? Oi que és una passada? Si és que amb Thermomix® ...tot és possible!