Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Us presento una molt senzilla de preparar un fumet amb CRANCS. Un bon fumet donarà un sabor molt especial i intens a les nostres preparacions d'arrossos i plats de peix.
Posem l'oli a escalfar amb els alls. Col·loquem el cistell sobre la tapa.
2 minuts/100º/vel.cullera.
Incorporem el porro tallat a trossos i els crancs. Posem el cistell sobre la tapa.
Sofregim durant 5minuts/120º/Vel.1.
A continuació afegim els granets de pebre i els 30g de brandy i continuem ofegant durant 3 minuts/120º/Vel.1 (sense cistell).
Empolvorem un polsim de sal i un polsim de pebre roig dolç. Afegim la fulla de llorer.
Aboquem l'aigua. Col·loquem el cistell sobre la tapa i ho fem coure durant 25 minuts/100º/Vel.1.
Una vegada finalitzada la cocció, colem el fumet amb un colador de malla fina i ja el tenim preparat per utilitzar-lo.
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta