advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Olga Casanova Martinez

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Comprar Thermomix®

FUMET DE CRANCS

29 June 2023

icon-clock Tiempo de preparación 00:30:00 mins

icon-persons Ración para 0 personas

29 June 2023
Categoría:

Us presento una molt senzilla de preparar un fumet amb CRANCS. Un bon fumet donarà un sabor molt especial i intens a les nostres preparacions d'arrossos i plats de peix. 

icon-list

Ingredientes

  • 500g de crancs
  • 2 alls
  • 40g d'oli OVE
  • 30g de brandy
  • Un polsim de sal
  • 5 grans de pebre
  • 1000g d'aigua mineral
  • 1 polsim de pebre roig
  • 1 porro tallat a trossos
  • 1 fulla de llorer
icon-eat

Pasos de la receta

1 Paso

Posem l'oli a escalfar amb els alls. Col·loquem el cistell sobre la tapa.

2 minuts/100º/vel.cullera. 

2 Paso

Incorporem el porro tallat a trossos i els crancs. Posem el cistell sobre la tapa. 

Sofregim durant 5minuts/120º/Vel.1. 

3 Paso

A continuació afegim els granets de pebre i els 30g de brandy i continuem ofegant durant 3 minuts/120º/Vel.1 (sense cistell). 

4 Paso

Empolvorem un polsim de sal i un polsim de pebre roig dolç. Afegim la fulla de llorer. 

Aboquem l'aigua. Col·loquem el cistell sobre la tapa  i ho fem coure durant 25 minuts/100º/Vel.1. 


5 Paso

Una vegada finalitzada la cocció, colem el fumet amb un colador de malla fina i ja el tenim  preparat per utilitzar-lo. 

image-thermomix

EXPORTAR LA RECETA A TU COOKIDOO®

Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.

A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.

icon-thermomix-white Exportar receta
Solicita demostración
29 June 2023
icon-print-2