DIP D'AMETLLES, ALL NEGRE I OLIVES

#Aperitivos, entrantes y tapas 29 diciembre 2020

Aquesta és una de les últimes receptes publicades a Cookidoo que he provat i que us recomano. M'ha agradat moltíssim! 


El secret, com en altres receptes, és la tria d'ingredients. Utilitzeu unes bones ametlles i unes bones olives farcides i no és el mateix que fer-ho amb qualsevol. Ah! I les torrades que trieu per acompanyar-lo també són importants! Com no!  


INGREDIENTS:



  • 1 llauna d'olives verdes farcides

  • 40g d'ametlla crua sense pell

  • 3 o 4 dents d'all negre

  • 30g d'oli d'oliva VE

  • 1 polsim de pebre mòlt

  • 50g d'aigua


PREPARACIÓ: Poseu tots els ingredients dins del got i tritureu 30 segons/Vel.7. Baixeu la pasta al fons del got amb l'ajuda de l'espàtula i torneu a triturar 30segons/Vel. 5.