EDICIÓ NADAL TM6..."DULCE NAVIDAD"

#Noticias Blog 17 noviembre 2020

Tot i que sembli que és una mica aviat...ja comencem a pensar en Nadal! La situació és diferent, evidentment, però no per això hem de deixar de celebrar una data tan assenyalada. 


I el Nadal és sinòmin de recolliment, de família, de parar la taula ben bonica, de decorar la casa i, com no...de cuinar. Cuinem plats tradicionals, primers plats clàssics, segons innovadors, entrants novedosos i postres. Ai les postres i els dolços! 


No creieu que és una bona oportunitat per preparar-los a casa vostra? Amb Thermomix® és possible! Gaudireu de tot el procés i trobareu inspiració en un munt de receptes disponibles a Cookidoo. 


És per això que Thermomix® ha preparat aquesta edició DULCE NAVIDAD, pensant en tots nosaltres, pensant en que gaudirem molt preparant els nostres propis bàsics de rebosteria i dolços tradicionals. 


L'edició consta del nostre estimat TM6+ una capsa metàl·lica preciosa+ set de motlles individuals+ motlle rectangualar amb tapa+ set de màniga pastissera amb boques+ corró i pinzell de fusta. Oi que és una edició preciosa? 


Voleu saber més? Doncs em teniu a la vostra disposició. Que el Nadal us agafi amb el vostre TM6 a casa!