advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Olga Casanova Martinez

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Comprar Thermomix®

EVOLUCIÓ DEL TMX31 A TM6

20 April 2021
20 April 2021
Categoría:

Sovint em pregunteu per quines són les diferències del TM6 respecte al TMX31. M'agrada fer la comparació amb els cotxes: quan tens un gran cotxe amb bon motor però canvies a un altre amb més motor, canvi automàtic, càmera al darrere, sensor de llums, sensor d'aparcament, etc...oi que  la conducció és molt més còmoda, fàcil i més segura? Doncs amb Thermomix® ...igual. 


He tingut un moment de relax, m'he posat davant de l'ordinador i he redactat totes les millores.  Sóc una enamorada de Thermomix® , com tots i totes sabeu. Vaig començar amb el 31 i la meva història d'amor continua amb el TM6. Com conec molt bé tots dos us puc escriure aquestes paraules: 


Augment de capacitat del got (2,2l) i del Varoma (3,3l)


•Una gran millora des del punt estètic i disseny.


El pas de la tecnologia analògica a la digital. Accés directe a internet a través de wifi amb actualitzacions que li van afegint noves funcions.


Bàscula: moltíssim més precisa! Pes gram a gram.


Cuina guiada: al TM6 et surten les receptes amb el pas a pas i l’activació automàtica de totes les funcions i coccions.


Plataforma de receptes Cookidoo:


Accés a totes les receptes d’España i d’altres països per una quota anual de 36€ (un cost molt semblant a un llibre de Thermomix® ). 


Possibilitat de fer la cerca de receptes per ingredient (poses l’ingredient a la barra de cerca i et surten totes les receptes que el porten). És una font d'inspiració! 


Planificador setmanal que permet organitzar els teus menús i així ajudar-te amb les tasques domèstiques


Llista de la compra. Una vegada has planificat una o varies receptes et pots fer la llista per anar a comprar. Pots modificar-la, traient o afegint ingredients.


Accés a cursos de cuina


Informació amb nombrosos articles i unitats temàtiques


En algunes de les noves funcions les ganivetes es mantenen sense moviment. Això permet que els sofregits quedin daurats o que poguem coure ous, entre d’altres.


Noves funcions:


Alta temperatura: el TM6 assoleix temperatures que fan que els sofregits tinguin un color, aroma i sabor molt intensos.Punt de sucre: podem fer caramel i toffees! Igual que la funció anterior, realiza caramelos, toffes... Igual que la funció anterior per motius de seguretat només es pot utilizar en cuina guiada.


Cocció lenta: permet un resultat similar al de la cuina tradicional. Els aliments queden tendres, saus i saborosos. Estan força hores cuinant-se a una temperatures que no arriba als 100º. Aquesta funció es pot utilitzar de forma manual.


Cocció d’ous: podem triar el punt de la cocció que més ens agrada i el resultat és perfecte (passats per aigua, mollet, mig, mig dur, dur). Aquesta funció s’utilitza de forma manual.


Bullidor: escalfa líquids entre 37ºC i 100ºC. Quan arriba a la temperatura indicada fa la señal acústia i para. Aquesta funció es pot utilitzar de forma manual.


Escalfar: escalfa preparacions (cremes, purés, salses...) i plats que continguin entre 37ºC i 90ºC. Aquesta funció es pot utilitzar de forma manual.


Espessir: prepara salses segons com les vulguem d’espesses. Aquesta funció es pot utilitzar de forma manual.


Cocció d’arròs: permet preparar diverses varietats d’arròs de manera automàtica i evita que quedi passat de cocció.


Triturar: triturat progressiu des de velocitat fins al 8. Aquesta funció es pot utilitzar de forma manual.


Fermentar: ideal per fermentar aliments a temperatura constant. Podem fer iogurts o llevar masses. Aquesta funció es pot utilitzar de forma manual.


Cuina al buit: cocina a baixa temperatura (constant, entre 40º i 85º) que ens permet elaborar receptes amb aliments envasats al buit. Un toc molt gourmet a la nostra cuina! Aquesta funció es pot utilitzar de forma manual.


Si teniu qualsevol dubte us ho puc explicar personalment i sense cap compromís! 


Solicita demostración
20 April 2021
icon-print-2