Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Aquest entrant el podeu preparar el dia anterior, no cap fer-ho el mateix dia (això és important, ens ajuda a organitzar-nos millor). És el que vaig preparar a l'última classe de Nadal que va realitzar el nostre equip d'AC. He reduït una mica la quantitat de mantega respecte a la recepta original.
La recepta ens demana formatge parmesà però també ho podem fer amb qualsevol dels nostres formatges de cabra o d'ovella curats. És important que la massa de les galetes estigui ben freda per poder-la treballar amb facilitat.
Podeu substituir el "sostre" de la galeta per bacallà fumat, formatge blau, pernil ibèric, llom,...o tàrtar de fuet. Pel que més us agradi!
INGREDIENTS DE LES GALETES (unes 10-12): 100g de formatge parmesà tallat a trossos (o ratllat), 100g de farina de rebosteria, 80g de mantega a daus
INGREDIENTS PER AL TOMÀQUET CONCASSÉ: 30g d'escalunya, 1 all, 15g d'oli d'oliva, 400g de tomàquet natural tallat a daus, 1 cdta d'herbes provençals, 1 polsim de sal, 1 polsim de pebre mòlt
INGREDIENTS PER A LA PRESENTACIÓ: 1 tomàquet cirerol per cada galeta, pernil salat, germinat (el que més us agradi).
PREPARACIÓ:
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta