RISOTTO...amb Thermomix®
#Pastas y arroces 04 noviembre 2020
No sé què té el risotto fet amb el Thermomix® que és de les primeres receptes que cuina un nou client o nova clienta. Ara que hi penso...sí que ho sé! Que queda perfecte!
El risotto és un dels plats italians que, juntament amb la pasta i la pizza, més reconeixement té a nivell internacional. La paraula risotto ve de "riso", arròs en italià.
És molt important que per fer el risotto s'utilitzi la varietat d'arròs adequada: l'arborio o el carnaroli.
A Cookido trobareu un ARTICLE (aquí) que ho explica tot sobre el RISOTTO!
Podreu trobar (us recomano una recepta de cada tipologia):
- Les receptes bàsiques: risotto clàssic
- Receptes diferents: risotto amb bolets i raïm
- Receptes gourmet: risotto amb kale i espàrrecs
- Trucs infalibles...
I aquí us deixo l'enllaç a totes les receptes que surten si al cercador posem la paraula RISOTTO.
*fotografia propietat de Thermomix®