advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Olga Casanova Martinez

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Comprar Thermomix®

REGAL BOSSA+LLIBRE PIZZAPARTY PER LA COMPRA DEL TEU TM6

10 April 2021
10 April 2021
Categoría:

Del que no coneixem no podem opinar o no ho hauríem de fer, oi?


Encara no coneixes el TM6 i t'agradaria fer-ho? Jo t'animo a que ho facis!


Després ja tindrem temps per resoldre dubtes, per qüestionar-te aspectes que no t'havies plantejat, de pensar si és el moment o si et vols esperar...però el primer és conèixer el Thermomix® .


Sempre has pensat que t'agradaria preparar plats espectaculars però creus que no pots perquè has de dedicar-hi molt temps? T'agradaria aprendre a cuinar a una ajuda i amb un assessor o assessora que t'acompanyés sempre? Ets un o una cuinetes però no t'atreveixes amb algunes receptes i preparacions perquè no tens temps o necessites ajuda per fer-ho? Totes aquestes qüestions tenen solució amb...la CUINA GUIADA del TM6! Tindràs la seguretat de que tot té el pes que ha de tenir, el punt de cocció, la textura...tot! És com si cuinéssis amb l'assessorament d'un assistent de cuina!


I una qüestió molt important...sempre tindràs l'acompanyament del teu o la teva Agent Comercial! Sempre i algú que et proposarà receptes, que t'informarà de les noves col·leccions, que organitzarà classes de cuina a les que podràs assistir...és a dir, sempre tindràs algú a qui adreçar-te per resoldre dubtes i demanar-li consell.


I com ho pots fer? Doncs...molt fàcil! Et poses en contacte amb mi a través del formulari i t'ho explico! Quedarem per cuinar recepta, t'enseyaré totes les funcions del TM6 i et presentaré Cookidoo.es, la plataforma de receptes de Thermomix® .


T'animes a comprovar si és realitat tot això que t'he explicat? 


A més a més, fins el 26 d'abril podràs gaudir de dos fantàstics regals valorats en 80€ per la compra del teu TM6: bossa transport (50€)+ nou Llibre PizzaParty (30€).  Oi que és genial? 


Solicita demostración
10 April 2021
icon-print-2