Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
La tècnica culinària del buit també la podeu utilitzar amb el vostre TM6.
A Cookidoo disposeu de l' article DESCUBRE EL CHEF QUE LLEVAS DENTRO CON LA COCINA AL VACÍO on trobareU molt detallat i molt ben explicat tot el procés de la cuina al buit.
A més a més, també teniu a la vostra disposició les col·leccions: AL VACÍO -CUBRECUCHILLAS- i COCINA AL VACÍO. Amb les receptes que inclouen podreu cuinar de manera guiada el plat que més us vingui de gust.
Però...i si ho voleu fer de manera manual? Si trobeu una recepta en una revista i la voleu posar en pràctica vosaltres? També ho podeu fer, evidentment!
Disposeu del MODO AL VACÍO a la pantalla del vostre TM6.
Us vaig a posar un exemple per que pogueu fer-ho vosaltres: vull cuinar un salmó en dues coccions. Una primera la vull fer al buit i una segona a la planxa, amb un cop de calor intens. Com ho he de fer?
Què us ha semblat? Oi que és una passada? Si és que amb Thermomix® ...tot és possible!
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta