advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Olga Casanova Martinez

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Comprar Thermomix®

VELOCITATS Thermomix® ..ORIENTACIONS PER CUINA MANUAL

20 January 2021
20 January 2021
Categoría:

Poc a poc ens hem d'anar animant a cuinar manualment amb el nostre TM6. És la millor d'adaptar les nostres receptes, les receptes familiars i totes aquelles que cuinàvem abans de tenir el nostre estimat TM6. 


Us facilito unes orientacions (que també trobareu al vostre llibre bàsic) que us podran ajudar: 
  • VELOCITAT CULLERA: l'utilitzem per remenar suament. La podem utilitzar també amb el gir invers. És ideal per utilitzar-la quan fem un sofregit, estofats, pasta o arrossos. 


  • VELOCITATS 1 A 3: Aquestes velocitats s'utilitzen per barrejar suauent o remenar els aliments mentrestant es van cuinant. També les podem utilitzar per trossejar aliments molt suaus (ou dur, per exemple). 


  • VELOCITATS 4 A 5: Les utilitzem per trossejar. Serien les substitutes del nostre ganivet i la nostra fusta de tallar. Amb la velocitat 4 podem trossejar aliments tous o aliments amb líquid i també la podem utilizar per emulsionar (maionesa). La velocitat 5 la utilitzarem per trossejar aliments més durs (pastanaga) i també per emulsionar en segons quines receptes (gaspatxo, salmorejo). 


  • VELOCITAT 6: la podem utilitzar per trossejar però en trossos petits i en el cas d'aliments més durs. També la podem utilitzar per barrejar els ingredients d'una massa, tant de rebosteria com de panaderia. És la que utilitzem per amassar els ingredients de les galetes, les bases de pastissos fets amb galeta i mantega,...o de totes aquelles masses que no necessiten molt treball. 


  • VELOCITAT 7 a 9: són les que substituirien a la batedora i que podem utilitzar amb el MODO TRITURAR. La velocitat 7 és la que s'utilitza per trossejar els alls i d'altres aliments petitets. A l'hora de triturar, com més velocitat utilitzem obtenim textures més fines i homogènies. 


  • VELOCITAT 10: aquesta velocitat és la que substituiria a l'antic molinet de cafè. S'utilitza per pulveritzar el sucre. Podem fer farines d'arròs o de cigró amb la velocitat 10. En el cas de les cremes i purès la textura que queda és molt més cremosa que amb el triturat normal. 

Solicita demostración
20 January 2021
icon-print-2