Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Si tienes alguna consulta sobre la demostración, escribenos para que podamos ayudarte:
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
A l'última classe online especial de Sant Joan que vam fer les companyes de l' #equipVBenet vaig preparar una coca sense gluten.
Em vaig basar en una recepta de la blogosfera de Lleida i li vaig fer alguns canvis. Un dels ingredients que porta és el Pysillium, que fa una funció molt semblant a la del gluten: dona esponjositat, consistència i elasticitat.
INGREDIENTS:
• 100g sucre
• Pell de ½ llimona i ½ taronja
• 200g de llet sencera
• 50g de mantega a temperatura ambient
• 1cdta d’essència de taronja o d’aigua d’Azahar (opcional)
• 1 ou L
• 30g llevat fresc
• 400g g de farina panificable
• 80g de patata crua trossejada fina
• 1 polsim de sal
• 1cdta de Pysillium
PREPARACIÓ:
1. Escalfem el forn dalt i baix, sense ventilador a 180º i folrem la llanda de forn amb paper vegetal.
2. Posem dins del got el sucre i la pell de llimona i taronja. Ho pulveritzem 20 segons a Vel.10 (ho fem progressivament).
3. A continuació afegim la llet i la mantega. Ho barregem i ho fem tebi durant 1min./37º/Vel.2.
4. Tot seguit incorporem l’ou i el llevat. Barregem 5segons/Vel.2.
5. Finalment afegim la farina, la patata, la sal i el Pysillium. Ho barregem 15segons/Vel. 6 i ho amassem durant 2 minuts.
6. Una vegada ha finalitzat l’amassat aboquem la massa amb l’ajuda de l’espàtula a la llanda del forn. És una massa molt tova que no us caldrà ni manipular-la amb les mans. Amb l’ajuda de l’espàtula li doneu forma ovalada.
7. Decoreu-la amb un mica de crema (una capa molt fina), sucre torronat, fruita confitada, pinyons...al vostre gust. Deixeu-la reposar fins que augmenti el volum. Enforneu-la durant uns 20 minuts. Finalitzada la cocció poseu-la a refredar sobre una reixeta.
A Cookidoo disposeu de col·leccions específiques SENSE GLUTEN. Cliqueu aquí i les descobrireu.
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta