Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® .
És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa!
Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!
Te llamamos gratis para explicarte las ventajas de Thermomix®.
Rellena los campos para poder llamarte
Indica tu nombre y teléfono y podrás escribirme directamente
Les coques de maçana m'agraden moltíssim...i si porten un toquet d'anís, encara més. Trobo que encara tenen més gust a cuina tradicional! A dolcet del de tota la vida!
A la que us porto avui li tinc una estima molt especial perquè la recepta me l'ha facilitat una companya de l'equip Thermomix® molt estimada.
De la mateixa manera que el bloc em va portar a conèixer a persones molt estimades i amb les que mantinc una bonica relació, Thermomix® també ho ha fet...i la Pili és una d'elles. A ella li encanta la cuina, la cuina tradicional, provar receptes, cuinar pels seus...com a mi.
En primer lloc, hem de preparar una infusió amb l'aigua, la matafaluga i el coriandre: fer bullir l'aigua amb les espècies uns dos-tres minuts i deixar-ho reposar fins que es fa tebi. Colem l'aigua i la reservem.
També netegem les maçanes. Reservem.
Posem dins del got el líquid de la infusió quan està tebi (37º) i desfem el llevat 10segons/Vel.2.
A continuació incorporem la llet, l'oli d'oliva i dues cullerades de sucre i ho barregem 10 segons/Vel.3.
Tot seguit afegim la farina i un polsim de sal i ho barregem 10 segons/Vel.6.
Finalment, ho amassem durant 3 minuts.
Preparem una llanda de forn d'uns 30x40cm aproximadament, hi posem un full de paper d'enfornar.
Col·loquem la bola de massa i la cobrim amb un bol untat amb oli d'OVE.La deixem reposar uns 40-45 minuts fins que augmenta el seu volum quasi el doble.
Escalfem el forn a 180º.
Escampem la massa amb les mans o amb un corró, procurant deixar una vora més alta. Reservem.
Preparem la "lletada": posem dins del got 100g d'oli d'OVE, 4 cullerades de sucre i 3 cullerades de Maizena o farina fluixa i ho barregem 20segons/Vel.6.
A continuació col·loquem sobre la massa les maçanes (sense pelar, tallades a quarts, sense el cor) amb la part de la pell de cara amunt. Tot seguit, repartim la lletada per la massa amb molta cura i vigilant que ens quedi ben repartida.
Enfornem la coca durant uns 40-45 minuts, fins que veiem que la vora de la massa està dauradeta. Una vegada finalitzada la cocció, la deixem refredar sobre una reixeta.
Copia la URL de la receta y pulsa en "Exportar receta" para exportarla a Cookidoo®.
A continuación, en la página de Cookidoo® deberás dar al botón "+" y después pegar la URL.
Si te gusta la receta y la quieres en tu Thermomix® expórtala a Cookidoo® siguiendo estos pasos:
1. Pulsa en el botón para copiar la URL de la receta:
2. Pulsa en "Exportar receta" para ir a la página de Cookidoo®, y después pincha en el botón "+" e "importar" para pegar la URL.
Exportar receta