advisor-image
advisor-image-default
icon-points
Thermomix® Tarragona

Olga Casanova Martinez

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Comprar Thermomix®

STRUDEL DE SALSITXES FRANKFURT ARTESANES, MAÇANA I RAÏM

25 October 2021
25 October 2021

El descobriment de la setmana...i quin descobriment! Genial! Quina cosa més bona...strudel de frankfurts artesanes, maçana i raïm.


La recepta que us porto avui és molt de tardor. Dos dels tres ingredients principals són de temporada: maçana i raïm. És una fòrmula que combina dolç-salat, un constrast que m'agrada molt.


Aquesta és la meva versió de la recepta de Cookidoo STRUDEL DE SALCHICHAS Y UVAS que he fet bastant diferent: he eliminat els formatges fumats i he incorporat la maçana. La recepta original demana raïm negre sense pinyol però jo l'he posat blanc i li he tret els pinyols jo mateixa. També demana llonganissa fresca però a mi em venia de gust fer-la amb aquestes frankfurts.


INGREDIENTS MASSA: 100g d'aigua, 240g de farina d'ús comú, 1 ou, 25g d'oli d'OVE, 1 polsim de sal




INGREDIENS FRACIT:


30g de ceba


200g de salsitxes frankfurt artesanes tallades a rodanxes fines


40g de ceba en dos trossos


20g d'oli d'OVE


1 polsim de pebre mòlt


1 maçana grossa tallada a trossets petits


12 grans de raïm (grossos) tallats per la meitat i sense pinyol


Oli per pintar la massa


PREPARACIÓ:


1. Preparem la massa. Preparació Thermomix® : dins del got posem els ingredients i amassem 2 min. Aboquem la massa al pedrís (prèviament enfarinat) i formem una bola ben llisa. L'emboliquem en film transparent i la reservem dins de la nevera.


2. Fem el sofregit de la ceba i la llonganissa. Sofregit Thermomix® : primer posem la ceba i l'oli dins del got i trossegem durant 5 segons/Vel.5. A continuació incorporem les salsitxes i el pebre mòlt i cuinem 5minuts/120º/gir invers/Vel.cullera. Quan acaba la cocció ho posem en un colador per retirar l'excés de líquid.


3. Escalfem el forn a 220º (dalt i baix) i preparem una llanda de forn amb paper d'enfornar.


4. Enfarinem generosament el pedrís. Escampem la massa amb l'ajuda del corró. Formem un rectangle de 30x40 aproximadament.


5. Repartim les salsitxes a la part de baix de la massa i de manera que ens quedi un trosset a la vora per poder plegar i tancar. Amb molta cura emboliqueu i deseu-lo sobre la llanda de forn. Pinteu-lo amb oli i enforneu-lo durant 35-40 minuts.


6. Una vegada finalitzada la cocció el deixem refredar sobre una reixeta. Esperem a que sigui tebi i...ja el podem degustar.


Si voleu cuinar aquesta recepta o conèixer el Thermomix® ...no dubteu en posar-vos en contacte amb mi. Us ho explicaré encantada! 



Solicita demostración