BOLLOS DE LLET DE LA RIBERA D'EBRE

#Masas, panes y repostería 07 abril 2020



Acostumeu a adaptar les receptes tradicionals de les vostres famílies o dels vostres pobles per fer-les amb Thermomix® ?  Si voleu començar a fer-ho, comenceu per les masses. Ja veureu com us engrescareu! 


He adaptat la recepta dels BOLLOS DE LLET DE LA RIBERA D'EBRE, del llibre COQUES I CORASSONS


Si necessiteu ajuda per adaptar les vostres, no dubteu en posar-vos en contacte amb mi. 


INGREDIENTS:


•3 ous


•550 farina de força (aproximadament)


•2 tasses de sucre


•1 tassa d'oli d'oliva VE


•1 got de llet sencera


•50g de llevat fresc


•1 cdta d'aroma de vainilla


•1 cdta d'aroma de llimona


PREPARACIÓ:


1.Posem dins el got la llet i l'oli. Escalfem i barregem 1 minut/37º/Vel.1.


2.A continuació afegim el llevat i ho barregem 10 segons/Vel.3.


3.Incorporem els ous i el sucre i ho barregem 1minut/Vel.4 (sense temperatura).


4.Afegim els aromes i la farina. Barregem 10 segons/Vel.6 i ho amassem durant 5 minuts.


5.Cobriu una llanda de forn amb paper vegetal.


6.Una vegada teniu la massa preparada formeu boles d'uns 70 grams aproximadament i les aneu disposant a la llanda del forn.


7.Cobriu-les amb un drap i deixeu-les reposar durant 1 hora aproximadament o fins que augmentin el doble el seu volum.


8.Escalfeu el forn a 200º. A la base del forn poseu un recipient amb una mica d'aigua.


9.Enforneu els bollos fins que veieu que estan daurats, sobre uns 10-15 minuts.


10.Una vegada estiguin cuits, els retireu del forn. Només treure'ls els heu de pintar amb ou batut i llet i els heu de passar pel sucre (només la part superior). Deixeu-los refredar sobre una reixeta.