Thermomix® Tarragona

Olga Casanova Martinez

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

Sóc mare, mestra, una gran aficionada a la cuina y una enamorada de Thermomix® . 

És el millor regal que he pogut fer-me a mi mateixa! 

Contacta amb mi i gaudiràs d'una gran experiència culinària!

BOLLOS DE LLET DE LA RIBERA D'EBRE

07 abril 2020
07 abril 2020



Acostumeu a adaptar les receptes tradicionals de les vostres famílies o dels vostres pobles per fer-les amb Thermomix® ?  Si voleu començar a fer-ho, comenceu per les masses. Ja veureu com us engrescareu! 


He adaptat la recepta dels BOLLOS DE LLET DE LA RIBERA D'EBRE, del llibre COQUES I CORASSONS


Si necessiteu ajuda per adaptar les vostres, no dubteu en posar-vos en contacte amb mi. 


INGREDIENTS:


• 3 ous


• 550 farina de força (aproximadament)


• 2 tasses de sucre


• 1 tassa d'oli d'oliva VE


• 1 got de llet sencera


• 50g de llevat fresc


• 1 cdta d'aroma de vainilla


• 1 cdta d'aroma de llimona


PREPARACIÓ:


1. Posem dins el got la llet i l'oli. Escalfem i barregem 1 minut/37º/Vel.1.


2. A continuació afegim el llevat i ho barregem 10 segons/Vel.3.


3. Incorporem els ous i el sucre i ho barregem 1minut/Vel.4 (sense temperatura).


4. Afegim els aromes i la farina. Barregem 10 segons/Vel.6 i ho amassem durant 5 minuts.


5. Cobriu una llanda de forn amb paper vegetal.


6. Una vegada teniu la massa preparada formeu boles d'uns 70 grams aproximadament i les aneu disposant a la llanda del forn.


7. Cobriu-les amb un drap i deixeu-les reposar durant 1 hora aproximadament o fins que augmentin el doble el seu volum.


8. Escalfeu el forn a 200º. A la base del forn poseu un recipient amb una mica d'aigua.


9. Enforneu els bollos fins que veieu que estan daurats, sobre uns 10-15 minuts.


10. Una vegada estiguin cuits, els retireu del forn. Només treure'ls els heu de pintar amb ou batut i llet i els heu de passar pel sucre (només la part superior). Deixeu-los refredar sobre una reixeta.



Solicita demostración